Als ik terugkijk op 2015…
Inhoud

Oudjaarsavond vind ik een heerlijke avond, een avond vol verwachting. Wij vieren deze avond altijd met vrienden. We zuchten hoe snel het jaar voorbij is gegaan (ligt het aan mij of is dit jaar inderdaad voorbijgeflitst), we lachen om de hoogtepunten, laten een traan bij de dieptepunten maar bovenal genieten we van elkaar én kijken we vol verwachting uit naar het nieuwe jaar. Een nieuw jaar voelt voor mij als een nieuw, onbeschreven bladzijde. Het geeft me het gevoel dat alles mogelijk is. Toch is stilstaan en terugkijken op deze laatste dag van het jaar ook zinvol. Gisteravond deelden wij tips met je hoe blij je kunt worden als je terugkijkt. Dus ik ben natuurlijk begonnen met mijn lijstje…..

Goed gedaan: DISCIPLINE

8 maanden niet meer gerookt, 4 x in de week gesport, gestudeerd, grenzen verlegd, over moeilijke dingen heen gestapt en die resoluut achter me gelaten.

Hallo: DAGELIJKS

Zoveel nieuwe mensen, zoveel verhalen. Ik geniet ervan om een mensenmens te zijn en zoveel nieuwe inspirerende mensen te ontmoeten.

Dank u: NIET TE OMSCHRIJVEN

Gezondheid, mijn heerlijke gezin, dierbare familie, lieve moeder, vrienden, mijn team waar ik op kan bouwen en die ik zie groeien, ons mooie bedrijf, klanten die blijven komen, mogelijkheden, kansen die ik mag benutten.

You did it: DUTCH RETAIL EXPERIENCE AWARD

Weer 2 hoofdprijzen gewonnen, met grote dank aan mijn team toppers.

Koestermomentjes: ONTELBAAR

Aan tafel in huis met vrienden, mijn jongste naar bed brengen, een mooi gesprek met mijn puber, een onverwacht appje, betrokkenheid die je niet verwacht, met mijn team een heerlijke dag in de bossen vertoeven en beseffen dat ik zo trots op ze ben, een oprecht compliment. Ik kan genieten van kleine koestermomentjes en voel me daardoor dagelijks rijk.

HaHa: HUMOR

In mezelf grinniken om de kleinste dingetjes, onnozel spelletjes doen, dubbel liggen omdat iemand heel erg moet lachen, buikpijn van het lachen om de uitspraken van mijn jongens (waar ik als moeder eigenlijk niet om zou mogen lachen maar stiekem dubbel lig). Gelukkig heb ik humor en kan ik daardoor ook goed relativeren.

Voornemen: MINDER PLANKGAS

Meer genieten van het moment, dankbaar zijn voor het moment en bewust leven in het moment. Dit is geen voornemen, dit ga ik doen!

That’s what friends are for: ONVOORWAARDELIJK

Vriend(innen)en die er altijd voor me zijn, me vertrouwen, de waarheid durven zeggen, me begrijpen zonder woorden. Het afgelopen jaar had ik ze soms intens nodig en altijd bleek dat ze er waren: rijkdom!

Jammie: WAT NIET?

Ik ben een Bourgondiër en lust echt alles. Het aller-lekkerst? ’s Avonds als iedereen op bed ligt mijn glaasje Bernardus en een handje pistachenoten.

WOW: UHM…

10 kilometer hardgelopen (binnen 1 uur) en dat ik tijdens de inkoop alle ‘monstermaten’ pas!

Dit lijstje heb je echt niet zomaar gemaakt… Pfff, best een klus maar super leuk om te doen. Het geeft me een trots gevoel als ik terugkijk. En tegelijkertijd focus voor het komende jaar. Ik ben benieuwd naar jouw lijstje! Als je het niet wilt delen, probeer het voor jezelf te maken. Het zet je tot nadenken en boven alles leert het je dankbaar te zijn.
Hele fijne jaarwisseling, geniet van het moment!
Liefs,
Maggy
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *