Een blog, een blog. Wat moet ik nou met een blog? Dat was mijn eerste reactie toen we aan het brainstormen waren over onze website. Maggysmode.nl hebben we het afgelopen jaar al flink aangepast qua uiterlijk, maar de site kon qua inhoud ook wel wat vernieuwing gebruiken. Naast de gangbare informatie over onze winkel en activiteiten wilden we jullie meer leuke tips geven en inspirerend en verrassend nieuws brengen. In de nieuwe tijd hoort daar dus ook een blog bij. Eerlijk gezegd moest ik daar even aan wennen. De mensen die mij kennen weten dat ik ‘live’ geen enkele moeite heb om iets te vertellen of mijn mening te geven. Maar op papier is dat toch een ander geval. Wat ga ik dan zeggen? Nou, gewoon, wat je allemaal meemaakt in en met je winkel, kreeg ik terug in onze brainstorm.
Ik wil jullie laten voelen en delen in Maggy’s Mode. Wat voor winkel we zijn, wat we willen met onze winkel en wat ons doel is: jullie begeleiden in je persoonlijke stijl- en smaakontwikkeling. Ook deel ik interessante en inspirerende gebeurtenissen die ik meemaak en die Maggy’s Mode maken tot wat het is: een fantastische winkel waar ik elke dag met groot plezier mee bezig ben. Blijf je me volgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *