Meerdere keren per jaar staat een inkooptrip naar Parijs op het programma. Dat doe ik samen met een collega-retailer, waar ik mee kan lezen en schrijven. De trip start uiteraard eerst met een heerlijk diner in een toprestaurant. Dit keer viel de eer te beurt aan Le Belmont aan de Rue Reaumur. Een echte aanrader! Na een goede nacht in een goed hotel is het anderhalve dag knallen. We splitsen de wijken waar we shoppen in de ochtend op en dan is het scannen, scannen, scannen. Tijdens de lunch wisselen we alles uit en dan is het kopen geblazen. Alle spullen laden we einde van de middag in. De tweede dag doen we dan samen een nogal obscure wijk, waar ik alleen niet graag rondloop. Die wijk wordt geregeerd door mannen. Hoewel ze mij inmiddels kennen, blijven ze vreemd opkijken als ik bepaal wat er mee gaat en dan ook nog vraag of ze het alsjeblieft in mijn auto kunnen leggen… Uiteindelijk heb ik hier weer de pareltjes gevonden die het modebeeld van Maggy’s Mode een nieuwe boost geeft. Leuke vernieuwende jurkjes en een serie fantastische jasjes van heel soepel vallend kunstleer in frisse kleurtjes en trendy modellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *