Weten jullie het nog? Augustus vorig jaar had ik ondanks mijn onzekerheid en eeuwige twijfel de euvele moed om mijn eigen tijdschrift te maken. Wederom deelnemen aan de ING Retail Jaarprijs en winnen was het hoofddoel. Dat is gelukt! De reacties op de Maggy waren overweldigend. En ja, dan wil je dat natuurlijk weer overtreffen. Of in ieder geval evenaren. Dus… heb ik samen met mijn denktank Jennifer en Lilian wat nieuws bedacht voor dit najaar. Jullie zullen begrijpen dat ik daar nog niets over kan vertellen, maar het wordt me toch gaaf…. 
Naast dat project hebben we onze Facebook-pagina aangepakt. Sinds kort stellen we regelmatig onze style-coaches aan onze Facebook-volgers voor. Ook daarop wordt zó enthousiast gereageerd door jullie. Ook zijn we bezig om onze berichten zo inspirerend, opvallend en onderscheidend te maken. Wat is ‘echt’ leuk, en waar reageren jullie op? Tot nu toe valt op dat hoe persoonlijker de berichten zijn die we delen, hoe meer likes we krijgen. Op die weg gaan we dus zeker verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *