Mijn bedrijf groeit ontzettend hard. Dat is mede te danken aan het winnen van de Retail Jaarprijs en wat er sindsdien allemaal op mijn pad komt. Dat betekent wel dat Maggy’s Mode qua organisatiestructuur nog verder aangescherpt moet worden. En dat heeft ook invloed op mijn team. Een tijdje geleden ben ik in contact gekomen met Marjolein Mesman. Zij is eigenaresse van trainingsbureau m2 Retail en bedenker van de Cube. Wanneer je aan de Cube deelneemt, worden mensen uit die ‘kubus van kennis’ geplaatst in je bedrijf. Doordat zij met een frisse blik naar je bedrijf kijken, merken zij vaak meer wat wel de beste manier is en of er geen andere manieren zijn. Dat geeft veel waardevolle inzichten. Ik heb Marjolein gevraagd of het ook mogelijk is of je een medewerker kunt plaatsen in de Cube. Daarvoor heb ik Charlotte opgegeven. Hoewel je eigenlijk hbo-denkniveau moet hebben om daaraan te kunnen deelnemen, heeft zij de selectieronde gehaald en…. ze is aangenomen! Een geweldige uitdaging voor Charlotte en ook voor ons als bedrijf.
Charlotte en Anja hebben trouwens de masterclass Shopology van Chantal Riedeman bijna achter de rug. Ik ben trots op ze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *