Aan het einde van week 28 zie ik in mijn agenda dat het halfjaarlijkse spektakel weer bijna voor de deur staat: onze modeshows! ‘Daar gaan we weer’, denk ik dan… Voornaamste doel van de shows is altijd om klanten te tonen hoe ze kunnen combineren, welke stijlen en kleuren belangrijk zijn en wat onze modeboodschap is. Dit keer wilden we de stijlgids tot leven brengen door de styling geheel op te hangen aan de vier trends die we daarin hebben gevangen: Retro Elegance, Folklore, Dark Romance en Nomads. Met nog twee speciale rondes met ‘de trui’, een heel belangrijk kledingstuk dit najaar, en ‘de jas’.
Gek genoeg verloopt het uitzoeken van de kleding, dat ik samen met vijf stijlcoaches doe, altijd vrij soepel. Op dinsdag, de dag voor de eerste shows, bespreek ik samen met Henk de muziek. Dat wordt altijd nachtwerk. Christina neemt op woensdagochtend de choreografie door met de modellen, en dan is het wachten tot 13.30 uur… Ondanks dat we nu al heel wat jaren modeshows organiseren, stik ik van de zenuwen. Ik geniet ervan, maar vind het elke keer weer spannend. Dat is eigenlijk alleen bij de eerste show, daarna kan ik mijn zenuwen meer loslaten en geniet ik alleen maar.
De shows waren weer een waanzinnig succes. In twee dagen mochten we ruim 750 klanten verwelkomen. Het kost iedere keer weer heel veel energie, maar we krijgen er zoveel voor terug. Dat geeft mij en mijn team vleugels. En wat is het fijn om op donderdagavond met het hele team te ontladen op het terras van De Mandemaaker. Dan geniet ik echt intens: dat hebben we maar mooi weer gedaan met zijn allen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *