“Het zijn niet alleen mooie veren die mooie vogels maken.” Een citaat van de oude Griekse dichter Aesopus die de lading dekt van wat ik graag deel over Maggy’s Mode. Een zaak waar mode centraal staat, maar waar aandacht is voor meer. Voor vreemde vogels, bijzondere vogels, gewone vogels, maar in alle gevallen unieke vogels.
Mooie veren maken niet alleen mooie vogels. Schoonheid zit van binnen, en die schoonheid vormt het uitgangspunt voor de style-coaches van Maggy’s Mode die gedreven en betrokken zijn bij mij als klant. Een klant die soms uit nieuwsgierigheid naar nieuwe trends, soms met doelgerichte vragen en soms met behoefte aan een goed basisstuk (bijv. zwarte broek/ jeans) de stap over de drempel van een uitnodigend pand zet. Getriggerd door een mooie etalage en deuren die letterlijk altijd open staan.
Eenmaal binnen is er steevast een hartelijke begroeting maar allerminst de push van ‘hijgende verkopers’ die mij de ruimte om rond te fladderen ontnemen. En hoe prettig is het vervolgens om aan de hand van een mooi modestuk of een persoonlijke vraag uitgebreid geadviseerd te worden. Inclusief bijpassende accessoires en met de mogelijkheid om optimaal te combineren. Style-coaches praten me niet naar de mond, maar sluiten aan op mijn persoonlijke smaak en dragen bij aan de ontwikkeling van die smaak. Aan de hand van de nieuwste trends, los van merken maar als concept waarbij ik zeker weet dat ik voor 200% mode koop en beleef. En laat deze vogel daar nou nog mooier van worden…
Machteld Koelewijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *