Fraai uitziende mensen, uitnodigende gesprekken, glimmende sieraden, prachtige composities, verrassingen, zonneschijn, een glimlach, heerlijk koffiemomentje, een goed boek, lekkere film, vriendelijke mensen. Ik wil het allemaal beleven, voelen en aanraken. Het maakt mijn dag simpelweg vrolijker, intenser en mooier.
Als ik de koppeling naar Maggy’s Mode maak, proef ik de vergelijking. Ik word geprikkeld door al het moois wat er in de winkel wordt getoond. Het is niet alleen de kleding, maar de gehele uitstraling. Die is verzorgd, aandachtig uitgestald, omvat mooie materialen en is een symbiose met haar omgeving. Er wordt mij steevast een overheerlijk kopje koffie – met overigens zalige koffieboontjes – in een mooi kopje overhandigd met een vriendelijke lach. Dat maakt me blij! En als ik dan op zoek ga naar leuke kledingstukken en de style-coach vraag hoe iets volgens de laatste modevoorschriften gedragen dient te worden, ontstaat er een mooi gesprek over de mode en hoe zich dat vertaalt op dat moment.
Mijn belevingsapotheose knalt twee keer per jaar tijdens de wervelende modeshows, volop genieten waarbij de inwendige mens ook aandacht krijgt. Mensen hebben zintuigen. En die laten zich graag prikkelen. Bak-, brei-, creatieve en experience avonden dragen hier aan bij. Proef, doe en ervaar. Ik laat me graag prikkelen door Maggy’s Mode en haar style-coaches. Hiep, hiep hoera voor de beleving!
Anneke Pouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *