Daar ga ik… Met een koffer vol voorjaarskleding richting Maggy’s Mode. Het voelt toch gek hoor. Om met mijn eigen kleding, wel allemaal gekocht bij Maggy’s Mode, naar een modewinkel te gaan. Als ik met mijn koffer de winkel in loop, kijken klanten me vreemd aan. En ja, dat is natuurlijk niet zo gek.
Maggy ontvangt me hartelijk. Terwijl ik geniet van een heerlijke cappuccino, hangt ze al mijn eigen kleding op een kledingrek. Het valt me op dat ze meteen sorteert. En ze legt apart wat echt niet meer kan. Dan stelt Maggy de vraag: ”Wat wil je?” Ik vertel haar dat ik met mijn eigen kleding meer combinaties wil kunnen maken. En dat ik de nieuwste trends wil toevoegen om meer verschillende outfits te kunnen maken.
Ik stap een paskamer in en ik trek mijn eigen kleding aan. In de tussentijd gaat Maggy op zoek naar nieuwe items. Een beige broek die ik kan combineren met allerlei tops en jasjes die ik al heb. Een stoer denim gilet. Een crèmekleurig vest. Een mooi jasje met blauwe top. Het verbaast me enorm hoe snel ze alles bekijkt, nieuwe stuks toevoegt en een complete garderobe voor me ontwikkelt. Alles hangt volgens haar systeem op het rek, zodat ik de combinaties makkelijk zelf kan maken. Als ik tegen haar zeg dat ik onder de indruk ben, zegt ze: ”Jij bent goed in jouw werk, ik in het mijne.”
En zo is het! Combineren kun je leren, dat is waar. Ik combineer nu makkelijker en vooral gedurfder. En toch zeg ik dat combineren écht een vak is. Ik hoef dat niet te kunnen. Daar heb ik Maggy’s Mode voor.
Jennifer Fischer-Belmonte

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *