Dat is de vraag die we onszelf vaak stellen tijdens het inkopen van nieuwe collecties. Dit is mijn tweede inkoopseizoen en voor het eerst ga ik mee naar alle beurzen. Maggy en ik begonnen in Berlijn. We bezochten verschillende beurzen, spotten nieuwe trends en merken, deden we veel inspiratie op in de stad en door de mensen die hier rondliepen. Wát een stijl en eigenzinnigheid zie je hier in Berlijn zeg!

Tijdens deze trip creëerden we een visie voor de inkoop van zomer 2015. Welke trends, kleuren en modellen kopen we in? En ook belangrijk: welke niet? Inkopen is keuzes maken, ook ergens nee tegen durven zeggen.

Na Berlijn stond de modefabriek op de agenda. Eefje ging ook mee. We deelden onze visie en kregen bevestiging op de modefabriek in Amsterdam. Nu dat de visie helder is en de beurzen achter de rug zijn, is het tijd om aan de slag te gaan met de inkoopbudgetten. Welk merk krijgt welk budget? En hoe delen we alles in? Een ontzettend leuke uitdaging voor mij die ik ook als doel stelde voor Cube (de opleiding die ik nu volg voor Maggy’s Mode).

We zitten nog middenin de inkoop, zijn aan het knutselen, knippen en plakken om op de goede weg te blijven qua kleur en vorm. We stellen een prachtige collectie voor jou samen. De mooiste parels uit alle collecties pikken we eruit. De details houden wij nog even geheim. Ik kan je al wel verklappen: “Het wordt weer fantastisch!”

Wij gaan nog even verder met de inkoop… En bereiden ons voor op de opening van onze verbouwde winkel. Het is nog eventjes wachten tot 13 augustus. Want dan hangt onze winkel vol met een enorm mooie najaarscollectie, die ik voor het eerst samen met Maggy en Eefje heb mogen samenstellen. En daar ben ik ontzéttend trots op! Ik ben benieuwd wat je van de najaarscollectie vindt!

See you!

Liefs, Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *