Aan het begin van een nieuw seizoen overvalt me altijd een bepaald soort onrust. Ik wil weten wat de nieuwe make-up looks zijn (én hebben), wil niet hoeven te kiezen uit ál die te gekke schoenen, wil lingerie kopen die past bij wat ik zal gaan dragen, vraag mijn kapper Richard hoe de haarmode is komend seizoen. En ik wil weten wat alle bladen schrijven, fotograferen en hoe de trends van de grote designers worden vertaald.

Een nieuw seizoen geeft mij altijd het gevoel dat alles anders kan!

Het begint al als ik nieuwe kleding uit de verpakking haal (ook dát hoort bij mijn werk). Het geeft me een gevoel van blijheid. Alsof ik vol verrassing een cadeautje uitpak en inschat of dit cadeautje bij mij past, of het me staat. Genietend voel ik aan het materiaal, kijk ik naar de details, de pasvorm, de kleur en hoe mooi het is gemaakt. Als dan al mijn favoriete merken hun collecties uitleveren, dan begint het pas echt: kiezen! Voor iemand anders kiezen is zoveel makkelijker dan voor mezelf kiezen. Ik wil namelijk – ondanks alle modevoorschriften – nooit afbreuk doen aan mijn eigen stijl. Die stijl is redelijk no-nonsens, beetje stoer en vooral comfortabel (hé, ik ben wel een werkende moeder). Dit seizoen biedt heel veel kansen om die stijl eens onder de loep te nemen en afstand te nemen van no-nonsense. Aan de rest van mijn stijl blijf ik trouw hoor. Ik zal eerlijk zijn en mijn ‘wishlist’ voor dit seizoen met je delen.
1. Een rok! Een strakke, van stevig materiaal die mijn heupen en billen corrigeert.
foto 1_2 foto 1
 
foto 4
 
 
 
 
 
2. Een sweater! Op die loeistrakke rok. Dit staat echt te gek.

3. Een wollen mantel! Nog nooit gehad… zo’n mooie, zachte jas in een grote vorm.

foto 1 foto 4
4. Een blouse! Ga ik hoog gesloten dragen. Oh, echt te leuk. Best wel een tijdje(!) geleden dat ik die droeg. Fijn dat die blouse ook onder mijn sweater kan!

foto 2foto 3 (2) foto 3

5. Een kostuum! Mét sneakers. Ga ik combineren met mijn sweater en blouse.

foto 5

Ik denk dat mijn look er écht anders uit gaat zien dan dat je van mij gewend bent. Das toch zo heerlijk aan een nieuw seizoen; de hot-items kiezen en je eigen draai eraan geven. Ik ga mijn rok echt niet met pumps dragen! Nee, voor mij een paar goede sneakers of die leuke nieuwe mannenschoenen. Die hooggesloten blouse… daar moet ik wel ff aan wennen. Maar net als jij moet ik ook wel eens om.
Liefs,
Maggy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *