Het is Kerstavond en ik lig op de bank het jaar te overdenken. Een glimlach en een traan op mijn gezicht, een glas wijn naast me en All You Need Is Love op tv. Wat een jaar was dit, een jaar waarbij het woord durven centraal stond.

Als ik terugdenk…

Heb ik wel genoeg genoten? Het hebben van een drukke baan in combinatie met familie en vrienden is soms best een klus. En genieten is dan niet altijd mijn eerste prioriteit, voetbalsokken wassen trouwens soms wel ;-). Mijn conclusie: ja, ik heb genoten, intens genoten! Genoten van zoveel: nieuwe activiteiten, de verbouwing, de heropening, de groei van mijn team, onze dierbare klanten die blijven komen, intensief sporten, de gesprekken met mijn dierbare vrienden, mijn gezin. Het was een heerlijk, dynamisch jaar!

En ook best een spannend jaar…

Een jaar vol uitdagingen, ontwikkelingen, groei, plannen maken en uitvoeren. En dus een jaar van durven. Het is best spannend om de winkel toekomst klaar te maken en te houden. Spannend dat er zoveel vierkante meters bijkwamen en om een nieuw interieur te kiezen. Het was spannend wat je van onze collecties vond en of onze nieuwe activiteiten wel aansloegen. Het was spannend om intensief te gaan studeren.

En ik durfde het…

Ken je dat? Het gevoel dat je bovenaan een berg staat en weet dat je naar beneden moet. Terwijl die berg écht steil is! Zie je het voor je? Nou, dat gevoel. En hoe kicken is het dan als je veilig beneden staat, achterom kijkt en denkt: eigenlijk viel het best wel mee. Dat gevoel heb ik nu.

Klaar voor een nieuw jaar

Mijn team en ik zijn klaar voor een nieuw jaar waarin we weer heel veel voor je in petto hebben. We gaan er een fantastisch 2015 van maken met heel veel mooie mode en super leuke activiteiten.

Durf jij?

Namens mijn hele team wens ik je een mooie tijd van terugkijken, dromen en vooral van durven!
Ik heb durven loslaten en daardoor ontvangen.
Ik heb durven geven en daardoor gekregen.
Ik heb keuzes gemaakt: soms goed, soms minder goed. Ik leerde ervan en het bracht me verder.
Ik heb vragen gesteld en daardoor antwoorden gekregen.
Twijfel jij weleens of je iets durft (te doen)? Kijk dan eens naar deze prachtige video en laat je inspireren om in 2015 (nog) meer te durven.
Liefs,
Maggy

Dit bericht is gepost in Tips. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *