Misschien herinner je de blog die ik op Kerstavond schreef waarin ik je vertelde dat het woord ‘durven’ voor mij in 2014 centraal stond. En natuurlijk ga ik in 2015 hiermee door.

Altijd al gewild; nooit gedurfd.

De eerste challenge die ik aanga, is de Nike Women’s 10km Night Run ‘We Own The Night’. Zaterdagavond 16 mei 2015, in de avond/nacht, 10 kilometer hardlopen, door bruisend Amsterdam. Altijd al gewild; nooit gedurfd. Ik las de oproep van Nike Master Trainer Christina de Jong (onze choreograaf bij de modeshows). En dacht, deze uitdaging ga ik aan! Ik hoor je denken… Dat doet ze wel even. Nou, ik dacht het niet. Vanaf nu ga ik mijn trainingsprogramma aanpassen. En ga ik volle bak trainen om die 10 kilometer te rennen. Het lijkt me kicken om met duizenden vrouwen die race te lopen en te ervaren dat ‘durven’ een werkwoord is.
Nike run women

Team MAGGY’S.

Weet je wat me nou echt te gek lijkt? Dat we met z’n allen gaan! Ik zorg voor vervoer naar Amsterdam. En we maken er samen een fantastische nacht van. Je kunt 4 maanden trainen en dat is echt haalbaar. Denk je, ik wil wel maar je hebt geen idee hoe je hiervoor moet trainen? Laat het mij dan weten!

Durf jij?

Durf jij het aan? Met mij mee rennen door de grachten van Amsterdam? Schrijf je dan meteen in:

  1. Schrijf je in
  2. Selecteer: Toevoegen aan team
  3. Zoek op team naam: Maggy’s
  4. Team wachtwoord: Maggys

Just Do It!
Liefs Maggy

Dit bericht is gepost in Tips. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *