CHANGE
Inhoud

Soms denk je bij change aan ‘mmmh… moet dat nou?!’ Soms is change juist nodig. Voor mij is het een woord dat staat voor vernieuwing. En vernieuwen en inspireren zijn mijn drive, elke dag en elk seizoen weer! Change is durven kiezen voor anders zijn, kiezen om het weloverwogen anders te doen. Is ’t altijd beter en nodig? Tja, heel eerlijk gezegd weet ik dat niet zo goed. Mijn gevoel zegt van wel.

Ik vind het echt super spannend…

Om de modeshows die ik al 17 jaar organiseer, 2 x per jaar, 2 shows per dag: dat zijn dus 68 shows! niet meer te doen. Eerlijk? Ik ben hartstikke zenuwachtig! Ik hoor je vragen: ‘Maggy die shows waren zo leuk, een heerlijk avondje uit, waarom stop je daar mee?’ Ik ben het met je eens, de shows waren leuk en gezellig. Ik heb ze altijd met alle liefde georganiseerd.

Het is tijd voor iets nieuws!

Want we willen je persoonlijker kunnen inspireren en helpen.

MAGGY’S staat voor eigenzinnig, ambitieus, inspirerend en verbindend.

En dus doen we het anders! We organiseren een te gekke week. Van dinsdag tot en met vrijdag kun je kiezen voor je eigen feestje. Natuurlijk gaat het over mode & trends. Er zijn mannequins en ik ga je heel veel laten zien. Alleen anders. Op dinsdag en woensdag klein en intiem, op donderdag een te gekke avond vol verrassende elementen en de afsluiter op vrijdag is te gek.

We love to inspire You and we just wanna make You shine!

Ik hoop dat je onze ‘change’ omarmt en dat we je ontmoeten tijdens onze Fashion Week.
Liefs, Maggy
P.S. Wil je meer weten en/of je aanmelden? Lees alles over de Fashion Week op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *