Gevoel
Inhoud

In ons vak is gevoel van groot belang. Persoonlijk vind ik het heerlijk om mijn gevoel te ontwikkelen en ermee bezig te zijn. Maar heel eerlijk…. ik vind het soms eng om op mijn gevoel te vertrouwen. Zoveel stemmetjes hoor ik dan in mijn hoofd ‘ja maar’ en ‘stel je voor dat het niet goed is’.

“Ook toen we besloten om met de modeshows te stoppen had ik een gevoel.”

Iedereen die wel eens op onze show is geweest (en dat zijn er echt heel veel) weet dat het een geweldig concept was. Grote catwalk, heel veel mode laten zien op prachtige mannequins, gezellig glaasje, knappe DJ, goede muziek en knallen. Na afloop was iedereen blij, inclusief mijn team en ik. Ons harde werken was weer beloond. En toch begon er in december iets te knagen: Maggy stop met de show, het moet anders. ‘Ja maar’, sprak het stemmetje in mijn hoofd. Zoveel vrouwen, zoveel teleurstellingen. Iedereen rekent erop dat we wervelende shows organiseren. En wat dan wel? Geloof me, ik lig daar echt wakker van. Ik besprak mijn gevoel met mijn team en zij spraken de magische woorden:

“Mag; vertrouw op je gevoel. Als jij denkt dat het anders moet, doe het dan.”

We zijn met een denktank gaan zitten om ons bewust af te vragen wat we wilden bereiken. Dat was snel duidelijk: wij zijn experts in het begeleiden en adviseren van mensen. Niet voor niets is elke medewerker van mijn team een style-coach in plaats van een verkoper. We hebben ons gespecialiseerd om vrouwen te adviseren in dat wat bij haar past. En dat doen we in een persoonlijke ambiance waar aandacht is voor elke klant. Daarbij zijn we eerlijk en vooral gespecialiseerd. Zo ontstond het concept voor de Fashion Week. Voor elke vrouw op een ander tijdstip een evenement wat bij haar past. Kies zelf bij welk evenement je je prettig voelt. High tea met mannequins, uitgebreid en gezellig koffie drinken met informatie over de trends. Of juist een wervelend feestje zoals Bubbles, Beats & Bites. Of een stukje bewustwording, genieten en luisteren naar een geweldige theatershow, Smart & Sexy.

“Nu ik terugkijk, durf ik te zeggen: mijn gevoel was goed.”

Ja, er waren minder mensen. En daardoor hadden we tijd en aandacht voor iedereen. Daar worden we blij van. Het was gemoedelijk, persoonlijk, no-nonsense. Het past bij MAGGY’S: vernieuwend en onderscheidend. Er was moed voor nodig, geloof me heel veel moed… Maar door mijn gevoel te delen, de tijdgeest aan te voelen, door een fantastisch team en vooral door jullie was het een waanzinnige week die we dit najaar weer gaan organiseren.
Mag ik je een tip geven? Vertrouw ook wat vaker op je gevoel!
LOVE, Maggy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *