Rood tot achter mijn oren
Inhoud

Woensdagochtend 19 mei 8.30 uur. Voordat ik op inkoop ga, check ik zoals elke ochtend mijn mail. Ik open een mailtje waarbij staat: Gefeliciteerd, u bent genomineerd. Je kent die mails wel. Het allereerste wat je dan denkt: Niet openen, spam. Maar ik kijk nog een keer goed en zie dat de afzender betrouwbaar is. Ik klik op het document en word rood tot achter mijn oren…. MAGGY’S is genomineerd voor de Dutch Retail Experience Award 2015!

Ik hoor je denken: “Mag, kom op. Je hebt de twee belangrijkste prijzen gehaald. Hou op.“

Klopt. Eens. En toch ben ik super trots dat we door de branche voor deze prestigieuze prijs zijn genomineerd. Samen met 9 andere fantastische retailers. En tja, als ik dit dan deel dan denk ik: Hé kom op, deze prijs is echt zo te gek.

Wat betekent deze prijs dan?

Dat de experts in ons vak MAGGY’S zien als een attractieve, vooruitstrevende en authentieke winkel op het gebied van Experience in Fashion & Lifestyle. Dat we jou als klant in het middelpunt stellen. En dat we streven naar de beste service, unieke producten en ultieme beleving.

We gaan de strijd aan.

Wow, wat een mooi compliment! Zoals je MAGGY’S kent, gaan we ervoor.

Steun jij MAGGY’S?

We vragen een moment van je tijd om een vragenlijst in te vullen. Om te vertellen wat jij van ons aanbod, onze service en ons interieur vindt. En waarom jij vindt dat we deze prijs verdienen.

De jury maakt de winnaar bekend tijdens de Modefabriek op zondag 12 juli in Amsterdam RAI.

Naast de jury kunnen klanten hun favoriete winkel nomineren. Dus gun je ons deze prijs? Steun MAGGY’S en stem mee via dit formulier!
LOVE, Maggy

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *