Ontwerpen Nikkie Duijst in de spotlights bij MAGGY’S
Inhoud

De fantastische ontwerpen van de Spakenburgse Nikki Duijst zijn te bewonderen in de etalage van MAGGY’S. De ontwerpster won Lichting 2015 met haar collectie genaamd ‘As we seek our face’. “Het is geweldig dat Nikki gekozen is tot hét aankomend modetalent van Nederland. We zetten haar vol trots in de spotlights”, aldus Maggy Hopman.
Ze houdt eigenlijk helemaal niet van in de spotlights staan. De bescheiden Duijst wilde kledingstukken maken over anonimiteit, jezelf verhullen of juist onthullen. “Door sociale media worden we vandaag de dag automatisch gedwongen om onszelf neer te zetten als extravagante persoonlijkheden.” Dat zette haar aan het denken over behoefte aan anonimiteit.
“Het past heel goed bij ons”, meent Maggy Hopman. Nikki is een jong modetalent met Spakenburgse mentaliteit. Zij weet zich met haar no-nonsense te onderscheiden. Hoe gaaf is het dat we haar talent kunnen delen! Zodat iedereen de gewonnen ontwerpen van haar kan zien. Daarom stellen we onze etalage beschikbaar voor onze dorpsgenoot. Omdat we natuurlijk van mode houden én van jong talent met potenties.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *