Passie
Inhoud

Zoekend naar de betekenis van het woord PASSIE kom ik uit bij Wikipedia. De uitleg van dit heerlijke woord: ‘overgave of grote inzet’. Het woord passie staat centraal in ons werk. Grote inzet om de mooiste trends voor je in te kopen en overgave om de trends met je te delen.

Een nieuw seizoen staat voor de deur en wat voor seizoen.

Trends waar je hebberig van wordt. Met heel veel nieuwe invloeden, rijke materialen, nieuwe vormen en warme kleuren. Mijn style-coaches tonen ‘grote inzet’ om onze inspiratie en onze visie van de trends met je te delen. Waar hebben we onze inspiratie vandaan gehaald? Wat hebben we voor je ingekocht? En vooral waarom hebben we het gekocht? Hoe ga je de trends dragen en combineren?

Elk seizoen stellen we ons de vraag: Hoe gaan we onze inspiratie delen?

Voordat Michelle en ik aan het nieuwe inkoopseizoen beginnen (zomer 2016 is al ingekocht) bedenken we hoe we je gaan informeren en inspireren. De trends van herfst/winter zijn namelijk niet zomaar ingekocht, daar zit een duidelijke visie achter. En we willen onze visie zo super graag met je delen. Niet omdat onze visie de enige juiste is, maar we willen je uitleggen en vooral laten zien en voelen waarom en welke trends we hebben ingekocht.

Dit seizoen staat er een inspirerende campagne klaar.

We gaan de modetrends onderbrengen in steden. Elke stad staat voor een ander gevoel. En dan hoor ik je vragen hoe werkt dat dan? Hoe kom je erbij om de mode in steden onder te brengen? Nou, soms helpt het toeval een handje. Een bijzondere vriendin had een trendboek van alle wereldsteden gemaakt en daar trends bij gezet. Na ja, was dat hele boek vergeten maar het was direct: YES! Dit is een hele duidelijk manier om op een no-nonsense en inspirerende manier iedereen te laten ervaren hoe de mode er uit gaat zien.

Komend seizoen nemen we je mee langs en naar steden: Berlijn, Stockholm, Parijs, Greenwich, Londen, Kopenhagen en Moskou.

Elke stad kent haar eigen trends, maar ook haar eigen bijzondere inwoners of kleuren. En weet je wat nu zo leuk is? Terwijl ik dit idee voorstelde aan mijn denktank, vervolmaakte deze kanjers het met nog veel meer ideeën. Zo kun je komende maanden ook recepten, hot-spots en inside information van de betreffende steden ontvangen. Dit allemaal om het modebeeld helemaal bij je binnen te laten komen, zodat je het voelt.

Het stopt niet bij voelen. We laten je de trends ook ervaren.

Hoe? Check onze Facebookpagina geregeld, noteer onze events in je agenda. Het wordt een winter waarin we duidelijk maken waar we als MAGGY’S voor staan, wat ons geloof en onze overtuiging is: we make You shine!
LOVE, Maggy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *