‘Zij heeft de broek aan’
Inhoud

Ha ha, ik hoor je denken: “Ja, dat klopt”. Maar komend seizoen hebben wij allemaal de broek aan. Waarom ik dit zo zeg, leg ik je uit.

De broek is komend najaar/ winter helemaal ‘hot’.

Wij hebben enorm veel diversiteit in onze collectie. Eigenlijk noemen wij de broek liever ‘pantalon’. Dat klinkt eleganter en dan krijgt ie ook een vrouwelijkere twist. Om je alvast voor te bereiden op komend seizoen neem ik je mee in de modellen en de benamingen van de pantalon. Die benamingen geef ik je omdat ik zó gelukkig word als iemand aan me vraagt: “Heb je ook culottes in de collectie?” in plaats van: “Heb je ook een broekrok?”

Culotte: een broek met wijde pijpen waardoor deze soms meer op een rok lijkt.

Het wordt tijd om de wijde pijpen weer te gaan omarmen. De culotte is namelijk voor dit najaar weer helemaal in én lijkt een blijvertje te zijn. Nu het steeds kouder gaat worden, moeten we ons natuurlijk wat warmer gaan kleden. Geen idee hoe je de culottes moet dragen? Combineer de culottes met een comfi uber oversized gebreide trui én draag aan je voeten bijvoorbeeld lange laarzen. Wat dacht je bijvoorbeeld van overknee boots zodat je benen lekker warm zijn, maar ook sokjes met herenschoenen laten zich goed combineren. Culottes komen in veel soorten en maten: de één valt wijder uit aan de onderkant en de ander heeft een strak model.
culotte

De flair: Een strakke pantalon die vanaf de knie wijd uitloopt.

De flair is over het algemeen wat hoger in de taille. Wanneer je hakken onder je flair draagt, tonen je benen echt 10 cm langer en slanker en wees nu eerlijk; wie wil dat nu niet? De flair leent zich voor heel veel kleedmomenten; te gek met een slank gesneden colbert en mooi overhemd; maar combineer ‘m ook met een grote trui, schouder bloot, mooi hemdje eronder…
Schermafbeelding 2015-09-11 om 14.36.03

Palazzo pant: Een hoog getailleerde pantalon die vanaf de heup wijd uitloopt

De elegantie van een rok gecombineerd met eenvoud van een pantalon. Helemaal on trend. Dit trenditem is niet moeilijk te combineren; high heels voor een bijzondere afspraak of feestje, sneakers voor een streetwear gevoel.
Schermafbeelding 2015-09-11 om 14.36.26

Herenpantalon: Het woord zegt het al; geleend uit de kast van de mannen.

Maar dan wel vrouwelijk gesneden. De herenpantalon is er komend seizoen in heel veel kwaliteiten; flanel, wol, katoen. De echte herenpantalon heeft zelfs een krijtstreep. Deze pantalons zijn over het algemeen enkelvrij en combineer je ook weer met het kleedmoment waar het om vraagt. Sneakers, herenschoen en sokken voor overdag; high heels voor een sexy twist. En je snapt natuurlijk wel dat er een mooie blouse op gedragen moet worden. Later in het seizoen doe je een trui over je blouse en voila ….ready for the new season
Schermafbeelding 2015-09-11 om 14.36.54

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *