Als ik mijn stemmetje uit zet…
Inhoud

Ik kan me voorstellen dat je je weleens afvraagt: “Wat doet Maggy op het moment dat we haar niet zien? Waar is ze mee bezig?” Kan ik me best voorstellen, want ik ben natuurlijk niet dagelijks in de winkel te zien – hoe graag ik dat ook zou willen. Maar een bedrijf runnen is niet alleen in de winkel staan. Het is inkopen, administratie doen, problemen oplossen, visie maken. En zo kan ik nog wel duizend dingen noemen die ik doe als ik niet zichtbaar ben. Maar er zijn ook van die dagen, dan moet ik er even uit en dan het liefst alleen. Weet je wat?

Ik neem je eens mee naar zomaar een dag dat ik ‘spijbel’.

Het is juni, ik voel de zomer naderen. Dan groeit bij mij altijd het intense verlangen om buiten te zijn, te reizen, een terrasje te pikken, door een stad te struinen, in het Vondelpark te lopen. En zelfs eventjes in het gras liggen om te relaxen en te mijmeren.

Zal ik eerlijk zijn, ik deed het die dag.

Ik weet dat als ik mezelf de tijd geef om in een andere omgeving te zijn, ik creatief bezig kan zijn. Daar ergens in een stad komen de beste ideeën bij me boven. Ik luister dan niet naar dat stemmetje in mijn hoofd: “Maggy: werken, plannen maken. Wat ga je komend najaar organiseren? De tijd vliegt, aan de bak, wat ben je nu toch lui aan het doen, je postvak puilt uit, de mail moet beantwoord”.

Op het moment dat ik dat stemmetje uitzet, is mijn hoofd leeg.

Ik geniet van de ruimte om mij heen: inspirerend, rustgevend. En hupsakee, daar komen de ideeën als vanzelf. Wat zeg ik: ik begin te stuiteren! Ik ga de Fashion Week spraakmakend maken. Ja, dat gaan we doen! Nog dynamischer en inspirerender dan de eerste keer. En ik ga ook iets doen wat ik nog nooit heb gedaan… een mannenshow geven! Bubbles, Beats & Bites is en blijft echt een fashion show nieuwe stijl.
En koken… ik wil ook leren koken om met kerst nu eens een echte ster te zijn in plaats van de traiteur. Ennuh, ik wil aan al mijn klanten laten voelen wat de betekenis is van “We make You shine”. Oh ja, bloemen; we gaan ook iets met bloemen doen. Nou ja, je snapt het al.

Ik schrijf alles op in het boekje wat altijd in mijn tas zit.

3 A4tjes vol! Yessss, het gaat een geweldig najaar worden. Globaal weet ik hoe de activiteiten er uit gaan zien. Het is 15.00 uur als ik de auto in stap, mijn telefoon aanzet en mijn denktank begin te bestoken…..Mijn dag heeft duizend punten.
LOVE, Magg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *