3 handige tips die je wilt weten
Inhoud

Okeeeeeee, ik ben niet de meest perfecte huisvrouw… Mijn leren broek gooi ik zomaar in de wasmachine of mijn witte blouse bij de zwarte was. Toch heb ik best wat handige weetjes die ik graag met je deel. Want ik denk dat ik vast niet de enige ben die weleens onhandig is. Daarom deel ik mijn tips met je hoe je slim met je mooie spullen om kunt gaan.
Ladders in je panty
Maak je panty nat, gewoon onder de kraan. Stop hem (nat) in een plastic zakje en stop de panty inclusief het plastic zakje in de diepvriezer. De volgende dag laat je alles ontdooien. Zo wordt de vezel van je panty sterker en heb je 60% minder kans op ladders.
Gebreide truien en vesten
Alles wat gebreid is, moet je vouwen in de kast (niet op een hanger) om de vorm te behouden. Niet altijd even praktisch voor het overzicht in je garderobe, maar wel beter voor het product. Gaat je trui of vest pillen (wat een logische reactie is; wol en de warmte van je huid veroorzaken namelijk altijd pillen), niet aan de pillen trekken! Netjes afscheren met een pillentondeuse.
Strijken
Komt je mooie blouse uit de was laat deze aan de lucht drogen. Als je blouse droog is, doe hem dan met 3 ijsblokjes 15 minuten in de droger. Komt geen strijkbout meer aan te pas! Mocht je dan toch nog iets kreukels zien – houd de strijkbout dan voor je blouse – niet erop.
Heb jij tips die het leven van een huisvrouw makkelijker maakt? Laat het ons weten, samen zijn we slim!
LOVE, Maggy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *