18!!!!!
Inhoud

Weet jij het nog? Dat je 18 jaar werd? Wat keek ik ernaar uit… Naar die magische leeftijd. 18 betekende voor mij eindelijk volwassen zijn en serieus genomen worden. Voor zelf beslissen wat je ging doen. Ik hoefde niet meer op tijd thuis te komen. Ik mocht werken. Kon stemmen op mijn eigen politieke partij. En ik kreeg mijn eerste rijles! 18 was in mijn beleving dan ook de mooiste leeftijd die je kon hebben.

Over die rijlessen gesproken. Wat heb ik hard gewerkt en gespaard voor die lessen!

Tijdens mijn eerste les opende ik overmoedig van zelfvertrouwen de deur van de lesauto aan de bestuurderskant. Om vervolgens hoogst verbaasd te zijn dat ik niet direct achter het stuur mocht plaatsnemen. Tssss. Hoezo niet…. ?! Vele maanden later – na 2 keer zakken! – mocht ik ein-de-lijk het felbegeerde roze papiertje halen op het gemeentehuis. Wat was ik trots! Nóg gelukkiger werd ik toen ik een tijdje later mijn allereerste auto kocht. Een Daihatsu Cuore. Dat wagentje betekende zoveel voor mij. Het was mijn weg naar vrijheid.

Aanstaande vrijdag 26 februari vier ik weer een 18e verjaardag.

Dit keer die van MAGGY’S. En daar ben ik ongelooflijk trots op. Samen met mijn team wil ik deze mijlpaal dan ook heel graag met jou vieren. Wie jarig is trakteert. En wel op koffie, thee & overheerlijk gebak. En uiteraard ook op een bruisende dosis voorjaarsmode. Vanaf 13.00 uur zijn er mannequins die de nieuwste trends aan je showen. Om ons feest compleet te maken, mag je na afloop ook een bloem uitkiezen. Zodat je thuis kunt nagenieten en je je huis alvast een lentesfeer kunt geven.
Liefs,
Maggy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *