MAGGY’S modeshow op 30 en 31 maart

Inhoud

Ga jij voor de ingetogen chique van de lelie, het frisse en sprankelende van de narcis of de bijzondere kleurrijke leeuwenbek? Ben je meer gecharmeerd van de pure, herkenbare en altijd in balans zijnde tulp of juist van de actieve en sensuele jasmijn? Of val je als een blok voor de vrolijke en uitdagende pioenroos, de verfijnde, exotische orchidee of de krachtige, grootse berenklauw? Op onze modeshow passeren deze bloemrijke trends de catwalk. Ervaar zelf welke stijl het beste in jou naar boven haalt. Samen met je vriendinnen, je zussen of je moeder.
Extra leuk: je ontvangt van ons een inspirerend trend- en schrijfboekje. Zo kun je de trends nog eens op je gemak bekijken als je weer thuis bent. En je kunt er meteen in bijhouden wat je leuk vindt.
Woensdag 30 en donderdag 31 maart om 19.30 uur
Entree: € 12,50. Bestel je kaarten voor de modeshow in onze winkel of via info@maggysmode.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.