Het is vroeg in de ochtend terwijl ik deze blog schrijf. Ik heb mijn rondje polder gedaan, de jongens zijn naar school, mijn Nespresso staat voor me en ik voel me intens gelukkig.

Wat is het leven soms een aaneenrijging van hoogtepunten.

Genoten we vorige week van de hectiek en de spanning van onze modeshows – wat was het gaaf! – deze week beleven we de hoogtepunten van afstuderen. Afgelopen maandag mocht ik ‘Masters in Retail’ afronden. En vandaag studeert onze Michelle af voor Cube Fashion Management.
IMG_8444

Afstuderen zeg je sneller dan dat je het doet.

Voor mij persoonlijk was ‘weer naar school gaan’ een klus; een héle grote klus. Ik heb veel hobbels in de weg ervaren, kwam altijd tijd te kort en dikwijls heb ik overwogen om te stoppen. De zoektocht, het studeren, het was echt veel, moeilijk en vooral zwaar. Maar toch vond ik elke keer weer die drive om door te gaan. Ik heb genoten van mijn tijd op Nyenrode. Het heeft me zoveel bagage gegeven: nieuwe inzichten, het heeft mijn denkvermogen verruimd, mijn leven veranderd en ik heb er bijzondere mensen ontmoet. Inspiratoren, mentoren, professoren en te gekke ‘klasgenoten’. Wat heerlijk dat het ‘klaar’ is, mijn diploma in een lijstje staat en ik weer heel veel extra tijd heb!
17a3973e47a8ebc6102bd6a87957eea7

Vandaag is de dag van Michelle.

Nog maar een paar jaar geleden kwam ze ons bedrijf binnen, we voelden beiden de klik tussen ons. Ik herkende het vuur in haar ogen en ik wist vanaf het allereerste moment dat ze bij ons hoorde. Bij het uitstippelen van haar carrière kwam ook haar ambitie ter sprake. En bij ambitie horen diploma’s en zo begon Michelle aan de ambitieuze HBO opleiding Fashion Management. Intensieve jaren volgden. We maakten samen doelen en Michelle bepaalde de lat. En die lat maakte ze hoog; héél hoog. Op de achtergrond mocht ik genieten van haar struggles, haar zoektocht en ook van haar successen. Ze heeft de afgelopen jaren moeten vechten voor haar studie. Er waren tranen, soms was er woede, onmacht en er waren ook slapeloze nachten. Maar telkens vond ze de kracht om te excellereren. En dan vandaag studeert ze af!

Ohhh, wat ben ik trots.

Een beetje trots op mezelf, apetrots op Michelle en intens trots op mijn team. Wat een gave mensen heb ik bij me en om me heen. Wat een voorrecht om de inspirator van zo’n mooi team te zijn, wat heerlijk om ze te zien groeien.

Vanzelfsprekendheid komt niet voor in onze vocabulaire.

We werken dagelijks keihard om op Champions League niveau te presteren. We doen er alles aan om elke dag aan jouw verwachtingen te voldoen. Ik ben trots op zo’n toegewijd team dat altijd wil leren, wil investeren en altijd wil groeien! Wat is het dan ook heerlijk om vanavond de apotheose groots met elkaar te vieren. Saamhorigheid hoort bij ons; daarom vieren we vanavond met het hele team van MAGGY’S al onze successen. We trekken de champagne open en vieren het leven!
Liefs, Maggy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *