Annelies! Vertel eens wat voor leuks je gaat doen! Het was Maggy die na een pittige ochtendsessie vergaderen met het team deze zin uitsprak. Maggy’s ogen twinkelden en iedereen was nieuwsgierig naar wat Annelies ons te vertellen had. Heel even zag je bij enkelen schrik en verwarring… Ze gaat toch niet weg?! Je weet het tenslotte maar nooit… Ik ga weer naar school! De zucht van verlichting was voelbaar. Gelukkig, onze enthousiaste, vrolijke, creatieve, inspirerende lieverd blijft. En hoe!

Ik wil me graag nog meer ontwikkelen in het naar buiten halen van de prachtige binnenkant van onze klanten…

Het is mijn missie om te laten zien hoe mooi en bijzonder de vrouw is die bij ons komt. Om deze vrouw nog beter te kunnen helpen en ondersteunen ga ik de opleiding tot imago coach volgen. Ik gun het iedere vrouw haar prachtige zelf te zijn, en wil haar dolgraag daarbij helpen.

Zo belandde ik weer in de schoolbanken.

Energiek vertelde ik wat ik meemaakte en met wie. Ik was druk in de weer om alles voor elkaar te krijgen. Als examenopdracht moest ik met een klant een intakegesprek, kleuren- en figuuranalyse, kledingkastsessie en shopsessie doen voor een persoonlijk stijladvies.

Enthousiast ging ik de uitdaging aan.

Ik koos Henny Goedegebuure, plaatsgenoot, fan en trouwe klant van MAGGY’S. Een prachtige goedverzorgde vrouw, die al behoorlijk goed weet wat mode is en wat haar wel en niet staat. Henny: “Ik ben geïnteresseerd in mode en juist vanuit die interesse ben ik nieuwsgierig naar de mening van mensen uit het vak. Zij zitten met hun neus bovenop de ontwikkelingen, kunnen je daarom met hun expertise toch net andere combinaties en keuzes laten maken. Zonder een modeslaafje te worden.” Henny heeft dus al behoorlijk wat kennis en daarin lag voor mij de uitdaging. En dat is kenmerkend; niet de makkelijkste weg kiezen, maar juist de uitdaging zoeken.

Henny kreeg om te beginnen een vragenlijst toegestuurd.

Fantastisch uitgebreid ingevuld en heerlijk helder verwoord kreeg ik de vragenlijst terug. Er volgde een kleurenanalyse, make-up advies, figuuranalyse, garderobecheck en uiteindelijk een shopsessie. Alles verwerkte ik in een persoonlijk boekje, een eigen stijlgids, die ik Henny afgelopen zaterdag gaf.

“Annelies heeft mijn blik verruimd, ik heb van het hele proces genoten met als resultaat een stukje modeverdieping.”

Henny’s reactie: “Gezien mijn liefde voor mode denk ik zelf een heel eind te komen, maar voor het zetten van een verder (gedurfder) stapje is de expertise van een specialist nodig.  En dat was precies wat ik zo graag wilde. Annelies luisterde goed, heeft een scherp oog ontwikkeld voor stijl, kleur en vorm en weet haar suggesties goed te verwoorden, zonder daarin dwingend te worden. Voor mij is ze met vlag en wimpel geslaagd”

Jaaaaaa, ik ben geslaagd!

Door de fantastische samenwerking in de persoon van Henny. “Bedankt Henny! Wat ben je een prachtige vrouw, van binnen en van buiten.”

Liefs, Annelies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *