In ons najaar- en winterbeeld 16/17 spelen kleuren en bijzondere kleurcombinaties een stralende rol

We stelden met aandacht 7 prachtige & krachtige kleurgroepen samen waarmee je naar hartenlust kunt combineren om tot jouw ideale outfit te komen. Het samenspel tussen de kleuren en materialen is super inspirerend. Het totaalbeeld is vrouwelijk, stijlvol en vloeiend. De vernieuwing zit ’m vooral in de juiste combinaties van kleuren, vormen en materialen, afgestemd op jouw vrouwbeeld. Ons team van mooimakers kan jou daar alles over vertellen. We hebben alle kennis in huis om jou volop te inspireren, zodat jij meer dan ooit je stralende zelf kunt zijn.

Ben jij benieuwd wat groen en de 6 andere kleurgroepen voor jou kunnen doen?

Kom dan naar MAGGY’S modeshow op woensdag 28 of donderdag 29 september, 19.00 uur, entree € 12,50. Laat je inspireren door ons kleurverhaal.

Mail naar info@maggysmode.nl, bel naar 033 – 298 01 65 of koop de kaarten in de winkel.

Liefs,
MAGGY’S mooimakers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.