Half maart, een heerlijke zonnige dag is bijna voorbij. Zojuist heb ik mijn kledingkast opnieuw ingericht. Blij en geïnspireerd, zo voel ik me, is het eerste wat er in me opkomt. Vanmiddag ben ik bij MAGGY’S geweest en daar heb ik van genoten! Niet zomaar even de winkel in gelopen en wat gekocht.

Op de website las ik over ‘specials’. 1 daarvan is ‘find your style’.

Via een mailtje heb ik contact gelegd en daar werd voor mij bijzonder warm op gereageerd door Maggy! Kort daarna werd ik gebeld voor een afspraak. Ik zag er naar uit. Wat ik zo bijzonder vind is dat ik mijn eigen kleding mee kan nemen en met een professional in de winkel kan kijken naar items die er bij passen.

Het woord duurzaam komt in me op en ik weet dat MAGGY’S dat heel belangrijk vindt.

Anderhalf uur keek Anja met me mee en zocht ze kleding op waar ik me lekker in voel. Ze vroeg me wat mijn wensen waren, luisterde, keek en gaf haar mening. Er was alle ruimte voor mij om aan te geven wat ik wilde. Ook mijn aankoopbudget kwam ter sprake. Vervolgens hield Anja daar rekening mee bij het zoeken naar kledingstukken.

Anja, ik genoot van je aandacht en advies, super bedankt!

Tussen het passen van de kleding kwam Maggy naar me toe. Ik geniet van haar stralende blik en een gesprekje waarin aandacht voor mij merkbaar is. Ik ga voldaan naar huis. Terwijl ik dit typ bedenk ik welke woorden ik kan gebruiken om aan te geven wat er in me is als ik terug denk aan vanmiddag bij MAGGY’S. Blij, dankbaar, geïnspireerd, prettig, tevreden, veilig, voldaan, vredig, warm. Dit is hoe ik me op dit moment voel.

Wow! De komende maanden kan ik ‘shinen’!

Erna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *