Kerstavond. Het is een avond die me op de één of andere manier altijd ‘weemoedig’ maakt. We komen thuis na een mooie kerstdienst en ploffen allemaal in onze bank.

Wijntje, kaarsjes, en All You Need..

De tranen lopen af en toe over mijn wangen van alle verhalen van mensen die elkaar al zo lang missen en nu met kerst eindelijk bij elkaar kunnen zijn.
Bij het zien van al die beelden, droom ik weg.

Kristalhelder zie ik voor me dat Robert ook bij ons voor de deur stopt. Zodat ik mijn dierbaren die ik al zo lang niet meer heb gezien in mijn armen kan sluiten. Helaas zal dat niet gebeuren. De reis die zij maakten was een eeuwige.

Terwijl ik zo zit te mijmeren voel ik een glimlach, en het fijne, warme gevoel dat daarbij hoort. Ik denk terug aan hoe ik vroeger kerst vierde met mijn ouders en broers. Toen was het zo vanzelfsprekend. Allemaal thuis. Allemaal in mooie, nieuwe ‘kerstkleding’. En steevast elk jaar met z’n allen om de fonduepan. Niet beseffend dat daar, aan die tafel, herinneringen werden geboren.

Mooie herinneringen. Bijzondere herinneringen. Liefdevolle herinneringen.

Waaraan ik de rest van mijn leven met een glimlach aan terugdenk.

Mijn weemoedige stemming van kerstavond maakt me dankbaar. Ik kijk rond en zie mijn jongens – op allerlei andere beeldschermen, want zij hebben ‘echt niets’ met All You Need is Love.

Ik kijk naar ze, en ben simpelweg gelukkig.

Gelukkig met mijn gezin. Gelukkig dat we gezond zijn. Gelukkig met mijn familie, mijn lieve vrienden en vriendinnen. Gelukkig met mijn mooie bedrijf en het fantastische team, dat ervoor zorgt dat elke dag weer een feestje is. En last but not least: gelukkig met zoveel geweldige klanten. Met jullie dus!

Voor MAGGY’S en voor mij was afgelopen jaar een mooi jaar. Zakelijk en privé waren in balans. Dat bracht rust én energie. Ik kijk dan ook reikhalzend uit naar 2018.

Het jaar waarin we groots vieren dat we 20 JAAR! bestaan. 20 JAAR!

Wow… weet je hoeveel herinneringen dat zijn?! Heel, heel, héél veel herinneringen. En die gaan we (bijna) allemaal met jullie delen!

Voor nu wens ik jullie een hele fijne kerst met je dierbaren.

Geniet! Maggy

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *