Het succes van MAGGY’S is te danken aan de inzet van ongelooflijk veel mensen. Daarom verdienen zij in ons verjaardags-jaar een spotlight-moment. Vandaag stellen we je voor aan José Cuypers, eigenaresse van José Cuypers Mode in Nuenen.

Welke band heb jij met MAGGY’S?

“Ik ontmoette Maggy 21 jaar geleden tijdens een modeshow in Amsterdam. Twee dagen later stond ze in mijn modezaak in Nuenen en binnen een week ging ze bij mij aan de slag om het mode- en retailvak te leren. Toen MAGGY’S opende, richtten we met een aantal andere collega-ondernemers ‘SIEK’ op, dat staat voor ‘succes is een eigen keuze’. We bespraken álles met elkaar. En maakten samen heel veel inspirerende en vooral ook gezellige modereizen naar Milaan, Düsseldorf, Parijs en Londen. Overdag werkten we knalhard, om ’s avonds alles door te nemen en uiteraard ook te genieten van lekker eten en drinken. Wat zo leuk is, is dat Maggy 20 jaar geleden van mij het vak leerde en dat de rollen nu een beetje zijn omgedraaid. Ik leer nu van haar.”

Wat is je leukste herinnering aan Maggy?

“Ik heb er ontelbaar veel. Maar 1 staan me nog altijd bij. Op haar eerste werkdagen moest ze van mij de verschillende kledinghangers ordenen. Het gezicht dat ze toen trok! Daar moeten we nog steeds om lachen. Na 2 dagen legde ik haar uit waarom ik haar die opdracht gaf – elk succesvol bedrijf begint bij orde. Na 20 jaar kan ik zeggen dat ze die boodschap absoluut heeft begrepen.”

Waarom bewonder je Maggy?

“Maggy laat zich door niemand en niets opzij zetten. Ze haalt alles eruit wat er in zit. En weet haar bevlogenheid en enorm aanstekelijke enthousiasme ook over te brengen op haar team. Hierdoor ontstaat er bij al haar teamleden een soort ondernemerschap. Dat merk je aan alles.”

Wat wens je Maggy toe?

“Heel veel liefde, geluk en gezondheid.”

 

Maggy over José:

“Jose is mijn mentor en mijn vriendin. Ze leerde me “verkoop alleen datgene waar je trots op kunt zijn”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *