Het is vrijdagavond als ik na een heerlijke dag enthousiast ons huis binnen kom. Ik begroet mijn mannen en heb zin in de avond. Heerlijk, ik kan intens genieten van de vrijdagavond! Wijntje, jongens thuis en weekend voor de boeg. Ik loop op mijn jongens af om ze te begroeten… maar er gebeurt iets. Ze kijken me allebei aan, on-ge-ge-neerd. Echt van boven naar beneden! Ze zeggen niets, kijken vervolgens naar elkaar en de blik die ze met elkaar wisselen spreekt boekdelen.

Mijn outfit wordt zonder woorden afgekeurd door mijn pubers.

Direct reageer ik: “Wat is er, zie ik er raar uit?” “Mam, die broek; dat kan echt niet!” Ik zeg niets maar kijk ze vragend aan. Lang verhaal kort: mijn broek is te hip voor mijn leeftijd. Ik ben een moeder… Ik incasseer hun kritiek, ga niet in discussie (niet te doen met pubers) en plof naast ze in de bank. The Voice Senior staat aan. Wat een fantastisch programma! De ene senior na de andere staat te rocken op het podium en dat zonder gene!

Ze staan stuk voor stuk te genieten en te stralen. Hoe gaaf!

Hoe kan het dat zowel mijn jongens als ik genieten van dit programma? Komt het door de muziek die mij terugbrengt naar mijn jeugd met allerlei mooie herinneringen? In één keer weet ik het! Het is heerlijk om naar mensen te kijken die maling hebben aan wat anderen van ze vinden.

Mensen die tevreden en gelukkig zijn om wie ze zijn.

Het zijn fantastische senioren die het niets uitmaakt ‘wat men van ze vindt’, die tijd hebben ze gehad. Deze senioren maken zich niet meer druk of iets ‘kan of niet kan’, ze doen het gewoon en genieten ervan. Een oma in een kort jurkje staat te vlammen op het podium, twee opa’s stelen de show met danspasjes die de zaal in vervoering brengt.

Doe en draag waar je je goed in voelt en waar je van gaat shinen!

Bij MAGGY’S geloven we dat als je draagt waar jij je prettig in voelt, dat je straalt. Dat doe ik ook, daarvoor ga ik echt niet wachten tot ik een senior ben. Ik maak me niet druk dat mijn jongens mijn fluwelen broek en tijgerblouse afkeuren omdat ik een moeder ben en me daarnaar moet kleden. Ik voel me er lekker in…. Dan vinden ze er maar wat van.

Lekker puh voor iedereen die er iets van vindt.

Liefs,

Maggy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *