Het is eind november en ik ben onderweg naar huis. Skyradio staat aan, lekker mijn gedachten laten gaan en een beetje mijmeren. Het overvalt me als ik plotseling een heerlijk ouderwets kerstliedje hoor. Het doet iets met mijn gemoed, ‘t maakt me blij. Zo kom ik helemaal in de stemming voor die heerlijke decembermaand.

December is een echte feestmaand

 Voor mijn team en mij was dit hele jaar een feestjaar. Het jaar waarin we ons 20-jarig jubileum uitgebreid vierden met feestjes, gezellige events en mooie ontmoetingen. Ook deelden we veel dierbare herinneringen. Juist die herinneringen brachten gave en bijzondere gesprekken. Wat kregen we veel felicitaties en mooie wensen! Wat een ‘cadeautjes’. Mensen die mij goed kennen weten dat ik intens gelukkig word van kleine briefjes, geschreven kaartjes en van al die geschreven goede wensen! Dus dit jaar kon ik mijn geluk niet op.

Persoonlijk geloof ik in de kracht van woorden

Ik ben ervan overtuigd dat als je iets wenst en je het uitspreekt, je er aan werkt dat je wens dan uit kan komen. Zelf spreek ik vaak mijn wensen uit. Dat helpt mij om doelgericht eraan te werken. Zo kunnen mensen om me heen mij helpen om die wens uit te laten komen.

Jouw kans om iets te wensen

Als ik op zoek ga naar de betekenis van het woord ‘wens’ dan kom ik uit bij: “een diep verlangen naar iets voor jezelf of voor iemand anders”.  Omdat ik zovéél goede wensen heb gekregen en ook omdat er zoveel van mijn eigen wensen zijn uitgekomen, wil ik graag jullie wensen weten en het liefst vervullen. Gewoon om mijn dankbaarheid te uiten. Gewoon om iemands diepste wens uit te laten komen.

Wat is je diepste verlangen? Waar droom je van? Wat wil je in vervulling laten gaan?

Altijd al je hele familie of gezin vastgelegd willen hebben op een mooie foto? Of heb je al langere tijd klusjes in huis waar je maar niet aan toe komt? Wil je die prachtige tas? Een interieur advies? Of misschien wil je dat een meningsverschil wordt bijgelegd maar durf je de stap niet te zetten. Een verwendag samen met je beste … Schrijf ’t op! Oké, je snapt wel dat een reis naar de Malediven niet meedoet, maar verder ben je vrij in wat je wenst.

Voor jezelf of juist voor een ander

Misschien weet je dat een lieve vriendin al jaren iets heel graag wenst. Of ken je een diepe wens van je buurvrouw, of je zus. Of wil je iets voor iemand terug doen? Je kan iets wensen voor jezelf. Of gun je juist iemand anders een mooie wens. De keuze is aan jou.

Vanaf maandag 3 december staat er een ‘wensboom’ in onze winkel

Een mega grote kerstboom in het midden van onze winkel. Je mag je wens – voor jezelf of voor een ander – in de winkel opschrijven (de briefjes liggen bij de toonbank), in een kerstbal stoppen en de bal met jouw wens in de boom hangen. Laat je gedachten dus alvast gaan.

Ik hoop dat je zo al een beetje in de stemming komt voor december.

Een maand waarin warmte, gezelligheid, familie en feestjes centraal staan. Een maand waarin je je lekker extra op kan doffen, met mooie kleding die bedoeld zijn om in te stralen. Daarom wens ik jou vast een fijne, warme decembermaand.

Weet je wat ik hoop? Dat de wensboom tjokvol met wensen komt te hangen! Aan het einde van dit (jubileum)jaar haal ik een wens uit de boom en die wens gaat echt in vervulling! We gaan dus knallend het jaar uit.

Liefs,

Maggy

P.S. Zin om alvast in de kerststemming te komen? Kijk dan eens naar deze hartverwarmende kerst commercial. Of luister naar al de heerlijke kerstnummers op deze Spotify playlist.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *