Stralen. Dat is wat ik deed na de eerste lenteweek van het jaar. Niet alleen vanwege de lentezon die zich langzaamaan weer laat zien, maar vooral ook omdat we de lente bij MAGGY’S begonnen met een knaller van een show om onze nieuwe lentecollectie te laten zien. Op een catwalk, maar ook live op Instagram waren wij te zien door een groter aantal kijkers dan ooit tevoren. Een geweldige dag! En nu? Nu zit ik hier, op de zondag na de show, dit artikel te schrijven met een glimlach van oor tot oor. Ik straal gewoon. Wat ben ik trots dat we onszelf zó hebben laten zien in de eerste lenteweek.

En stralen dat is wat ik ook jou graag gun. Ik wil niets liever dan dat ook jij jezelf deze lente laat zien. Vol trots en in kleding waarin jij écht jezelf kunt zijn. Daarom heb ik voor dit seizoen één belangrijke missie voor jou:

Durf jezelf te laten zien. Laat “the real you” zien.

Kleding kan meer met je doen dan mensen soms denken. Kleding helpt je om uit te stralen wie jij bent en wilt zijn. Voel je je stoer en vrouwelijk? Dan helpt kleding om dat ook naar de buitenwereld te laten zien. Wil je vooral overkomen als kleurrijk en anders dan anders? Ook dan is kleding net wat jou helpt om jouw kleurrijke zelf te zijn.

Kleding waarin jij jezelf kunt zijn

Kleding helpt je om jezelf te laten zien en om te stralen, juist in de lente. Door kleding te dragen die bij jou past, maar ook door juist een keer uit je comfortzone te stappen. Verras jezelf of laat jezelf verrassen door iets te passen wat je normaal niet snel uit het kledingrek zou pakken. Want ik weet zeker dat zo’n spannend item je verrassend mooi kan staan.

Experimenteer en ontdek jouw stijl

Naar hartenlust experimenteren met kleding in allerlei stijlen, kleuren en dessins kan je helpen ontdekken wat past bij jou. Ik daag je uit om eens iets nieuws te proberen. Bijvoorbeeld door je T-shirts en spijkerbroeken te vervangen door een mooi broekpak. Of ga een keer niet voor skinny jeans, maar voor een chique pantalon. Of trakteer jezelf op een prachtige maxi-jurk die je al lange tijd mooi maar ook een tikkeltje spannend lijkt om te dragen. Ik weet zeker dat juist die kledingexperimenten het beste in jou naar boven halen.

Die boodschap wil ik je graag meegeven, in deze heerlijke eerste week na onze show. Want dat jij de lente net zo stralend begint als ik, dat gun ik jou maar al te graag.

Mix & match en straal!

Ook deze lente hebben we bij MAGGY’S weer veel mooie kledingitems klaarliggen. Zo vind je bij ons kleding die precies in jouw straatje past, maar ook juist kledingitems die je blij zullen verrassen. Ik nodig je graag uit om bij ons op ontdekkingstocht te gaan. Laat je verrassen en inspireren.

Weet je niet goed wat je stijl is? Of kun je wel wat hulp gebruiken om jezelf qua kleding te laten zien? Wij helpen je graag! Laat een van de mooimakers van MAGGY’S meekijken wat bij jou past. Boek daarvoor een gratis Style & Shine Special en ontdek waar jij van gaat stralen.

Ik wens je een stralende week toe.

Liefs,

Maggy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *