Het is maandagnacht half één als ik de sleutel in het slot steek. Ik loop rechtstreeks door naar de douche om de dag van me af te spoelen en duik daarna mijn bed in – moe maar voldaan. Toch kom ik niet in slaap, wat vrij bijzonder is voor iemand als ik die normaal het kussen nauwelijks haalt. Maar dit keer stuiter ik en stroomt er te veel adrenaline door mijn bloed. De nieuwe collectie is er en ik ben dolenthousiast. Ik besluit achter mijn computer te kruipen, zodat ik mijn gedachten in deze blog met jou kan delen.

Aan de vooravond van het nieuwe seizoen

Na een dag hard werken was het vanavond zover: de grote training met het MAGGY’S-team. Ik noem dit bewust “de grote training” omdat er aan het begin van het seizoen ongelooflijk veel informatie te delen is. Ik neem mijn team tijdens die training mee in mijn visie op mode, deel waarom de ontwerpers hebben gekozen voor specifieke vormen en kleuren, en ik vertel over de merken die ik inkoop.

Mijn meiden schrijven, stellen duizend vragen en hangen aan mijn lippen tijdens de training. En ik? Ik stuiter door de winkel, trek alles voor ze aan en vertel wat mijn filosofie van dat ene item tijdens de inkoop was. Ik vertel ze dat ik koos voor een kleur die de verkoopster van een merk mij afraadde omdat ze vond dat wat ik koos niet zo commercieel was. En dat ik toen juist dacht “Dan maar niet commercieel; ik vind het mooi.”

Kriebels en vreugdedansjes

Terwijl ik mijn enthousiasme en achterliggende gedachtes deel, zie ik de twinkeling in de ogen van mijn meiden komen. Ik merk dat ze voelen wat ik voel. Ik zie dat ze achter mijn keuzes staan. En – nog belangrijker – ik voel dat ze net zo verliefd op de collectie zijn als ik. Ze maken sets, combineren de nieuwe items en verassen me daarbij wederom door de unieke combinaties die ze maken.

Ik kan haast niet anders dan een vreugdedansje maken. Wat heb ik toch een geweldig vak en een geweldig team! Niets is mooier dan dat wij samen onze klanten mogen laten stralen. En aan de vooravond van dit nieuwe seizoen voel ik dat meer dan ooit.

Bekijk zelf alle mooie nieuwe items!

We kunnen niet wachten om je de kleding te laten zien waar jij hopelijk net zo gelukkig van wordt als wij. En om je te helpen aan een verrassende combinatie die bij jou past. Nieuwsgierig? Kom snel naar onze winkel. Er is genoeg moois te zien.

En kom naar onze shows!

Vergeet ook niet om onze events te checken. In plaats van één grote show hebben we dit jaar maar liefst vijf modeshows, verspreid over de maanden. We hebben namelijk dit jaar – meer dan ooit – heel wat moois wat we aan je willen laten zien.

Neem juist deze week, nu de zomervakantie er opzit en het nieuwe seizoen is begonnen, een moment voor jezelf en loop vrijdagmiddag bij ons binnen. Dan openen we het nieuwe seizoen met vier stralende mannequins van 13 tot 17u.

Hopelijk tot dan!

 
Liefs,

Maggy
 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Een reactie op “De nieuwe collectie is er – en ik stuiter van enthousiasme!

  1. Loes Mels zegt:

    Dag Maggy, leuk weer om je blog te lezen. Ik was al bij je geweest en gevallen voor een paar aanraders van jou. Thuis bleken die ook weer heel goed te combineren met kleding die ik al heb. Ik ben er blij mee: met je advies en met mijn nieuwe aanwinsten! Graag zou ik vrijdag even om de hoek kijken, maar wij wonen niet naast de deur, dus of dat gaat lukken? Lieve groet, Loes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *