Is het aan de ene kant helemaal jouw ding om klanten advies te geven over kleding die bij hen past? En ben je aan de andere kant een fijne coach, die graag anderen motiveert en laat groeien? Kun jij meerdere ballen in de lucht houden en doe je niets liever dan zowel klanten als collega’s laten stralen? Dan ben jij misschien wel de storecoach die we zoeken bij MAGGY’S, de mooiste kledingwinkel van Spakenburg.

Wat houdt de functie in?

Als storecoach ben je de spin in het web op de winkelvloer. Bij MAGGY’S werken we met een enthousiast team van Mooimakers, die iedere klant voorzien van eerlijk kledingadvies en die klanten verrassen met een outfit waarin zij gaan stralen. Jij bent niet alleen zelf een trotse Mooimaker, maar hebt ook een coachende rol en bent op winkeldagen het centrale aanspreekpunt. Je zorgt er in het algemeen voor dat ieder teamlid zich begrepen, veilig en uitgedaagd voelt. Daarbij wil je het beste in ieder teamlid naar boven halen. Dat doe je door te coachen en problemen als leerpunten te gebruiken.

Je werkt samen met onze Mooimakers op de winkelvloer. Daarbij kun je het geheel continue goed overzien. Je speelt in op wat er gebeurt. Waar is actie nodig? Wie heeft hulp nodig? En waar kun je ondersteunen? Ook weet je binnen het team te inspireren. En je kunt onze visie op inkoop vertalen naar gesprekken met en advies aan klanten. Tegelijk ben je zelf ook een Mooimaker die er alles aan doet om onze klanten te laten stralen.

Team mooimakers vacatureOver MAGGY’S

MAGGY’S staat voor vrouwen laten stralen: van buiten én van binnen. Dat is waar we het voor doen met ons enthousiaste team. Elke dag weer. Met een prachtig aanbod van ruim 40 modemerken, en dankzij onze gastvrijheid en onze persoonlijke aandacht weet iedere vrouw bij ons te slagen.

MAGGY’S staat voor:

 • Ambitieus: Wij leggen de lat graag hoog. Wij zijn daadkrachtig en ondernemend.
 • Eigenzinnig: MAGGY’S is niet zomaar een kledingwinkel. En dat durven we ook te laten zien.
 • Inspirerend: Wij staan voor inspiratie. Omdat kleding mensen nóg mooier kan maken.
 • Verbindend: Contact met de klant staat bij ons centraal. Wij geloven dat je samen meer bereikt dan alleen.
 • No-nonsense: We zijn eerlijk en open. Op een directe, maar altijd respectvolle manier.

Wat bieden wij jou?

 • Een baan in een dynamische winkel waar geen dag hetzelfde is en waar je wordt gestimuleerd jouw ambities waar te maken.
 • Een uitdagende functie voor minimaal 24 uur per week, waarin je alle ruimte hebt om zelf te groeien en om andere mensen te laten groeien. De werkdagen zijn in overleg.
 • Een warm welkom in een hecht team van Mooimakers, waarin je je snel thuis zal voelen.
 • Veel verantwoordelijkheid en alle ruimte om initiatief te nemen en eigen ideeën aan te dragen.
 • De mogelijkheid om on the job te leren en jezelf volop te ontwikkelen.
 • En natuurlijk een maandelijkse loonstrook met een marktconform bedrag.

Ben jij de storecoach die wij zoeken?

Ben je razend enthousiast over deze functie? Als jouw hart nu sneller gaat kloppen dan ben jij geknipt voor deze functie:

 • Je kunt mensen motiveren, adviseren en inspireren, en bent daarbij ook een goede luisteraar – zowel naar klanten als naar collega’s toe.
 • Je bent sociaal en gaat gemakkelijk het contact aan met klanten en het team.
 • Je bent ambitieus en wilt je gestelde doelen waarmaken. Daarbij ben je niet bang voor uitdaging of verandering.
 • Je durft innovatieve ideeën aan te dragen en waar nodig je kritische mening te geven.
 • Je bent enthousiast en weet van aanpakken, maar je durft ook om hulp te vragen waar dat nodig is.

Heb je geen ervaring in de mode, maar heb je wel ervaring met aansturen van een team? Ook dan is je sollicitatie van harte welkom!

Solliciteer nu!

Zie jij jezelf wel werken als storecoach bij MAGGY’S? Of ben je benieuwd naar meer informatie? Dan horen wij graag van je. Neem contact met ons op via maggyhopman@gmail.com of bel naar 06-53627613 Dan maken we graag een afspraak met je voor een kop koffie of thee. Wij zijn heel benieuwd naar jou!

Dit bericht is gepost in Tips. Bookmark de link.

Een reactie op “Vacature storecoach bij MAGGY’S

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *