Bij MAGGY’S zoeken we een Office Manager die niet alleen een administratieve duizendpoot is, maar ook nog eens weet van aanpakken en oog heeft voor marketing. MAGGY’S, de mooiste kledingwinkel van Bunschoten-Spakenburg, groeit namelijk in razend tempo. Daarom kunnen wij jouw talent bij MAGGY’S goed gebruiken! Ben jij de Office Manager die we zoeken?

Wat houdt de functie in?

We zoeken een Office Manager die 24 uur per week beschikbaar is, en die daarbij enigszins flexibel is. Als Office Manager ben je een echte multipotential en een structuurjunkie die graag dingen regelt en mensen ontzorgt. In onze winkel in hartje Spakenburg neem je ons belangrijk administratief werk uit handen. Ook ben je een echte planner die het overzicht weet te bewaken.

Je maakt onder andere het rooster voor je MAGGY’S-collega’s, stelt de vakantieplanning op en bent verantwoordelijk voor de bestellingen en retouren. Daarnaast speel je een ondersteunende rol bij marketingtaken.

Wat bieden wij jou?

We bieden je een uitdagende functie voor 24 uur per week. Je krijgt daarbij alle ruimte om te groeien. Eigen initiatief wordt volop aangemoedigd. Net als ambitie. We zijn benieuwd wat jij ons te bieden hebt en helpen je graag om jezelf te ontwikkelen.

Daarbij kun je rekenen op een warm welkom in een hecht team van Mooimakers. Binnen ons team kun jij waardevolle werkervaring opdoen in de – naar onze bescheiden mening – leukste kledingwinkel van het land. Naast dat we je graag coachen on the job en je helpen jouw ambities waar te maken, betalen we je natuurlijk ook maandelijks een marktconform bedrag.

Ben jij wie wij zoeken?

Ben jij tot nu toe razend enthousiast? Dan ben je misschien wel de Office Manager die wij zoeken. We zijn op zoek naar iemand die zichzelf in het volgende profiel herkent:

  • Je bent goed met cijfers en hebt financieel inzicht.
  • Je kunt prima zelfstandig werken.
  • Je bent praktisch ingesteld en bent een echte regelaar.
  • Je bent handig met Word en Excel.
  • Je bent hands-on en weet van aanpakken.
  • Je hebt zichtbaar plezier in wat je doet.

Solliciteer nu!

Zie jij jezelf wel werken in deze functie? Solliciteer dan nu! Wij zijn heel benieuwd naar jou.

Stuur een e-mail naar info@maggysmode.nl. Dan maken we graag kennis met jou tijdens een koffiedate in onze winkel.

Dit bericht is gepost in Tips. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.