Kennen jullie mijn statement “just in time” nog? Met andere woorden: het juiste artikel op het juiste moment. Dat is waar ik in geloof! Mijn klanten weten dat ze in september geen dikke truien vinden in onze winkel. Nee, de wintercollecties stromen nu bij ons binnen, omdat het nu past echt koud gaat worden. Warme jassen, wollen truien, noem maar op. Want die items ga je nu, met dit koudere weer pas dragen!

Toch is er nu een secret sale

We organiseren een Secret Sale. Waarom vraag je je misschien af? Heel simpel, omdat ik niet geloof in een massale uitverkoop. Ik geloof dat een artikel haar waarde blijft behouden. Alleen moeten we continue plaats maken voor nieuwe collecties. Daarom prijzen we de laatste stuks van populaire items af. Hetzelfde geldt voor items die al langere tijd in de winkel hangen. Dus maken we met de Secret Sale ruimte voor de nieuwe wintercollectie, die “just in time” is.

Modeshow in november

Die nieuwe wintercollectie is ook de reden waarom we op 21 november nog een knallende modeshow organiseren. Omdat er dan weer zo veel nieuws is wat we je willen laten zien! Er zijn overigens nog een kaartjes voor de show beschikbaar. Mail naar info@maggysmode.nl als je er graag bij wilt zijn.

De uitverkoopperiode verschuift

Ook in december willen we jou inspireren met nieuwe collecties, passend bij de tijd van het jaar. Dat is dus de reden waarom we onze sale verschuiven naar januari. Zo is winkelen in december zoals het bedoeld is: een feestje!

Nog 2 dagen Secret Sale

Vrijdag 8 en zaterdag 9 november heb je de kans om een prachtig artikel met korting te scoren. Je vindt in onze Secret Sale prachtige items met korting van 30% tot 75%. Kom dus vrijdag of zaterdag nog langs. Anders zal je tot januari moeten wachten om iets moois in de uitverkoop te scoren.

Best wel een rigoureuze stap deze beslissing, en toch voel ik dat dit de juiste stap is. Ik ben benieuwd hoe jij hierover denkt….

Liefs,

Maggy

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

4 reacties op “Uitverkoop? Wij doen het anders!

 1. Marian zegt:

  Maggy, wat goed dat jij doet wat al veel eerder had moeten gebeuren!
  De behoefte van klanten gaat vóór het belang van leveranciers. Zo wordt winkelen weer leuk!

 2. Nancy zegt:

  Maggy wat een super beslissing van jou en ook heel knap dat je dit aandurft, chapeau.
  We hebben zelf een kinderkleding winkel maar om ons heen vliegen de kortingen ons al om de oren helaas. Heel veel suc6 met jullie nieuwe aanpak!

  • Maggy Hopman zegt:

   Beste Nancy,

   Hartelijk dank voor je motiverende bericht. Ik vind het ook echt spannend hoor; maar ik geloof echt dat er iets moet veranderen in de markt. Ik werk al jaren toe naar dit beleid. Dus elke maand alleen de just in time artikelen.

   Nogmaals hartelijk dank voor je bericht. En ik geloof in je hart en vooral je eigen pad volgen en anders zijn dan de massa, dat we daar het verschil kunnen maken!

   Mooi weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *