Daar is-ie dan: de pofmouw! Vorig jaar gespot op de catwalk, nu volop op Instagram, binnenkort waarschijnlijk steeds meer in het straatbeeld. De pofmouw is namelijk wel een trend waarbij veel mensen even nodig hebben om eraan te wennen. Ook bij kleding denken veel Nederlanders nog steeds “Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”. En tja, de mooie opvallende pofmouw strookt daar natuurlijk niet helemaal mee.

Pofmouwen zijn er in allerlei soorten en maten. Bijna altijd lopen ze wijd uit – soms heel opvallend, soms meer subtiel. Soms zijn ze op een bijzondere manier bewerkt. Er zijn pofmouwen die zo lang zijn dat ze zelfs over je handen vallen, maar er zijn ook mouwen die wijd uitlopen en bij de polsen dan weer nauw toelopen. Opties te over!

Durf jij de pofmouwentrend aan? Dan kun je je hart ophalen bij vele items. Bij veel truien en vesten zie je pofmouwen wel terug. Niet altijd zijn ze even gemakkelijk te dragen, maar wel staan ze altijd ultravrouwelijk en zijn ze vooral lekker “anders”. En dat laatste past dan weer bij mijn missie voor ieder seizoen: als je iets nieuws koopt, koop dan iets wat nog niet in je kast hangt. Dat is goed nieuws, want ik vermoed zomaar dat de meesten nog niet veel pofmouwen in de kast hebben liggen.

Liefs,

Maggy

 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

4 reacties op “Nieuwe trend: de pofmouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *