Lieve klanten,

Net als jij volg ik de laatste dagen het nieuws op de voet. Net als jij ben ik onzeker over de komende tijd. Maar wat doe ik met die onzekerheid? Doorgaan? Het afzwakken? Dat past niet bij mij. Ik zie de ernst van het coronavirus onder ogen. Mijn winkel is een plek waar dagelijks veel mensen elkaar ontmoeten. Daar kan iemand zomaar een besmetting oplopen.

Daarom neem ik als ondernemer en vooral als mens mijn volledige verantwoordelijkheid en sluit ik vanaf morgen – met pijn in mijn hart – onze winkel MAGGY’S tot nader bericht.

Ik voel me verantwoordelijk voor het welzijn van mijn meiden en hun families. Bovenal voel ik me verantwoordelijk voor de samenleving waar ik een rol in heb. Ik kan het echt niet langer over mijn hart verkrijgen om toe te kijken en het risico te lopen dat ik mijn dierbare team, mijn gezin en mijn lieve klanten in gevaar breng.

Samen met mijn team werk ik al 22 jaar aan mijn droom om jou laten stralen. Al 22 jaar doe ik met een grote glimlach de deur voor jou open. Om je te helpen, te adviseren en te inspireren. Je snapt dat een opgelegde afstand van 2 meter, voor een heersend gevaarlijk virus, niet werkbaar is.

Mijn meiden en ik gaan er alles aan doen om via social met jou het contact te houden. Hoe? Daar zijn nu de eerste ideeën voor die we verder uitwerken. Je hoort snel van ons.

Ik geloof stellig dat we dit met elkaar gaan “overleven”. En dat dit virus ons juist tot elkaar zal brengen, in liefde, begrip en hopelijk goede gezondheid.

Heel veel liefs, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Maggy

 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Een reactie op “Coronavirus update: Gesloten tot nader bericht

  1. Patricia Hoekstra-Bouman zegt:

    Lieve Maggy,
    Een verstandig maar moeilijk besluit. Ik wens je en je gezin het allerbeste en hoop dat de besmetting jullie niet zal treffen. Ook denk ik aan het feit dat je je moeder niet kunt bezoeken en dat moet heel moeilijk voor je zijn. De dames van jouw team en hun naasten wens ik ook het allerbeste.
    Veel liefs van een van je eerste klanten,
    Patricia Hoekstra-Bouman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *