Vorige week zondag moest ik een beslissing nemen die ik nooit had kunt bedenken. Als ondernemer ben je voorbereid op heel veel scenario’s, maar dit scenario lag niet klaar. Om 19.00 uur hakte ik de knoop door en besloot als ondernemer en vooral als mens om mijn volledige verantwoordelijkheid te nemen en ons mooie bedrijf MAGGYS – met pijn in mijn hart – tot nader order te sluiten.

De afgelopen dagen hebben jullie ons laten voelen dat we meer zijn dan een winkel, we hebben gemerkt dat “verbinden, aandacht & liefde” niet zomaar woorden zijn; het is wie we zijn, hoe mooi en bijzonder dat we dat in al die jaren met jullie hebben opgebouwd. Ik ben daar dankbaar voor, en ondanks de spannende tijden waar we nu in leven geeft het me ook vertrouwen. Ik ervaar jullie liefde, medeleven en bovenal voel ik me gesteund. Gesteund door jullie lieve klanten, maar vooral ook door mijn bijzonder team, mijn leveranciers, mijn accountant en adviseurs.

We weten niet hoe lang deze onzekere tijd gaat duren. En om jullie toch de gelegenheid te geven om even te ontspannen, wat aandacht voor jezelf te nemen of gewoon om een kopje koffie te drinken en je verhaal te vertellen, openen wij onze winkel vanaf maandag op afspraak. 1 op 1 is de veiligste manier om verdere besmetting te voorkomen.

Deze personal shopping service is al lang een succesvolle service in ons bedrijf. Het is persoonlijk, handig en nu dus ook nog veilig. We hopen op deze manier toch in contact met jou te blijven, naar je luisteren, of je te kunnen inspireren. En heel eerlijk; ik hoop op deze manier mijn mooie, met zorg samengestelde collectie aan jou te kunnen verkopen.

Dit is -tot nadere berichtgeving – een veilige manier om te winkelen. Je kunt een afspraak maken via onze site of via onze WhatsApp service 06-38202833 en omdat deze situatie zo uniek is geef ik jullie ook mijn eigen 06 nummer: 06-53627613

Ik hoop je snel te zien, maak een afspraak op een tijd die jou het beste schikt, je mag ons boeken van 9.30 uur ’s ochtends tot 20.00 uur ‘s avonds. De mooimaker die je helpt is 100% fit, de winkel is intensief gedesinfecteerd en wij staan voor je klaar.

Tot snel,

Liefs Maggy

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

3 reacties op “MAGGY’S 1-OP-1 AFSPRAAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *