Inmiddels is onze winkel alweer een tijdje open. En zijn we continu bezig om alles RIVM-proof te houden. Wij en onze klanten houden heel goed afstand. Dat kan ook makkelijk in onze royale winkel van 500 vierkante meter. Ook stomen we zoveel mogelijk kleding en poetsen we onszelf elke dag een slag in de rondte. Alles voor jou en onze veiligheid. Wat ben ik trots op hoe we dit met z’n allen doen! Toch is er iets wat ik met je wil delen. Of nee, wat ik aan je wil vragen.

Een lichte vlaag van paniek

Maar… er is ook een ‘maar’. Of beter gezegd: die wás er afgelopen zaterdagmiddag om twee uur. Het was lekker weer en wij waren enthousiast in onze winkel aan het werk. Verschillende mensen zochten een mooie outfit uit, andere mensen dronken een kop koffie en ondertussen waren er kinderen aan het spelen. Ik telde de hoofden: 28 mensen. Dat is prima. En toch kreeg ik een vlaag van paniek.

Het voelde heel dubbel, dit is precies hoe ik de winkel graag zie!

Met mensen die elkaar (in dit geval op afstand) ontmoeten, veel gezelligheid en blije klanten. Maar ook voel ik me verantwoordelijk voor ieders veiligheid. Het was niet te druk, toch wilde ik voorkomen dat het dat wel zou worden. Daarom besloot ik mensen buiten te laten wachten. Een besluit dat tegen mijn principes in gaat, maar dat het enige juiste was op dat moment.

Wist je dat we juist in deze tijd het winkelen nog leuker en gezelliger maken?

Door jou vooral nu alle aandacht te geven. Jij verdient namelijk die aandacht en wij gunnen jou een speciaal shopmoment. Nog specialer zelfs dan normaal, horen wij van onze klanten. Op zaterdag kan dat dus lastig zijn.

Wil jij een speciaal shopmoment?

Kom dan vooral doordeweeks (behalve op maandagochtend), op vrijdagavond of op afspraak in de avond als jou dat beter uitkomt. Zo helpen we elkaar. Jij krijgt de aandacht die je verdient. En wij hoeven niemand teleur te stellen op de zaterdag. Zo zijn we allebei blij. En wil je toch op zaterdag winkelen? Kom ’s ochtend lekker vroeg, we zijn om half 10 al open.

Een inspirerend, gezellig, fijn én veilig winkelbezoek – daar ga ik voor. Ook op zaterdagmiddag. Zien we je snel in onze winkel?  

Veel liefs,

Maggy

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *