Vrouwen laten stralen, van buiten en van binnen. Dat is waar we het bij MAGGY’S voor doen. Elke dag weer. Maar hoe ervaren klanten dat nu echt? In deze rubriek laten wij dames aan het woord; wat vinden ze van onze winkel, onze collectie en bovenal wat is hun ervaring?

Vandaag de beurt aan Kirsten. Bedankt voor je lieve woorden! 

“Toen Nederland in de lockdown zat, zag ik een berichtje op Facebook: “Boek je 1-op-1-kledingsessie met een Maggy’s Mooimaker. De timing kon niet beter zijn! Daar had ik zin in na al die dagen digitaal thuiswerken. Ik heb gelijk een verwenmoment ingepland en kwam thuis met een tas vol moois. Wat was dat een feestje!”

“Shoppen bij Maggy’s is een beleving. Je voelt je koningin. Ik hou ervan!” 

 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *