MAGGY’S groeit en we zoeken de allerleukste rechterhand voor onze bedrijfsleider. We zoeken iemand die van aanpakken weet én stappen wil zetten, zowel persoonlijk als met het bedrijf. Ben jij het talent in de dop die we zoeken?

Onze held achter de schermen

Jij bent een (zelf)starter / junior met gevoel voor ondernemen. Je hebt passie voor mode, maar bent vooral een held achter de schermen (letterlijk en figuurlijk!). Van leveranciers bellen tot de website up to date houden: jij pakt elke opdracht aan, desnoods met een “ik vogel het wel uit” attitude.

Je komt in een team waarbij we elke dag samen opstarten en samen de schouders eronder zetten. We bespreken met elkaar wat er per dag moet gebeuren, en geef gerust tegengas. Uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: MAGGY’S naar een volgend level tillen en ervoor zorgen dat nog meer mensen onze “spraakmakende”winkel weten te vinden. Het is een nieuwe functie die nog in de steigers staat. Er is dus nog heel veel te ontdekken.

Het is wel handig als je van een paar dingen enthousiast wordt. Komen ze:

  • Lekker regelen: jij regelt de orderadministratie, contacten met leveranciers en fabrikanten met twee vingers in je neus
  • Gevoel voor planning: roosters maken, bestellingen doen.
  • MAGGY’S op de (digitale) kaart zetten: jij zorgt ervoor dat nog meer mensen ons weten te vinden, zowel online als offline
  • Afwisselender wordt het niet: omdat je echt als rechterhand functioneert, kan het zomaar zijn dat we je ook eens vragen een evenement te organiseren of de in de winkel bij te springen.

De rest van je functie bepalen we as we go. Meedenken, kansen zien en vooral in actie komen wordt in ieder geval zeer gewaardeerd!

Werken bij MAGGY’S: dit bieden wij jou

Als het klikt, bieden wij jou:

  • Een contract voor 32 of 38 uur
  • Een markt- en leeftijdsconform salaris met alle toeters en bellen die erbij horen
  • Veel doorgroeimogelijkheden (die je deels zelf creëert: we staan heel erg open voor jouw input en de kansen die jij ziet)
  • Een leuk team dat zich elk op hun eigen manier inzet voor de groei van Maggy’s.

Solliciteren? Leuk!

Kan jij niet wachten om in actie te komen? Reageer dan snel (het liefst voor 24 augustus) via michelle@maggysmode.nl met je motivatie en CV.

Dit bericht is gepost in Tips. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *