Ja, je leest het goed! Wij starten een webshop. Ik kan het zelf ook nog nauwelijks geloven. Dat komt dus uit de mond van iemand die altijd riep “Ik ga nóóit een webshop beginnen.” Dat was inderdaad jarenlang mijn overtuiging. Maar soms moet je terugkomen op je stelling, omdat je 100% zeker weet dat het tegendeel tóch waar is.

Hoe de online modeshow mijn visie veranderde?

Nog niet zo lang geleden was ik ervan overtuigd dat een webwinkel niet bij mij en mijn bedrijf paste. Natuurlijk zag ik ook wel de online verkopen stijgen. Maar tot september was dat voor mij geen reden om een webshop te beginnen, ik geloofde namelijk niet dat ik online mensen op dezelfde manier kon inspireren als in de winkel. En misschien had ik ook gewoon wat koudwatervrees.

Maar…

Dat alles veranderde toen ik een digitale modeshow organiseerde. De allereerste online modeshow in Nederland via een livestream inclusief live chat. Het werd een ongekend succes! Zo veel kijkers, zo veel mensen die daarna items lieten opsturen door het hele land.

Ik dacht altijd dat online inspireren niet mogelijk was, maar nu bleek het tegendeel waar. We hadden interactie met mensen uit het hele land en konden mensen online ook heel veel inspiratie geven en blij maken met een mooie outfit. Nog steeds sturen we dagelijks pakketjes op door het hele land omdat we mensen via instagram en facebook inspireren.

Wat was dit leuk! En wat genoot ik ervan! Ja, je kunt wel zeggen dat ik na die show de digitale wereld heb omarmd. En dus hebben we groot nieuws:

»» WIJ STARTEN EEN WEBSHOP ««

Coming soon: onze webshop

Ik heb door de show ervaren dat online een wereld is die ik steeds leuker ga vinden. Online is inderdaad anders dan offline. Online krijg je wat je koopt; in de winkel krijg je wat je niet had verwacht. Allebei zijn inspirerend en leuk en een mooie manier om mensen te laten stralen. Inmiddels hebben we een digitale Mooimaker in dienst: Patrick Poort. Hij gaat de belofte waar MAGGY’S voor staat – vrouwen laten stralen – vertalen naar een webshop. Zodat wij ons DNA ook online kunnen uitstralen..

Online en offline = de perfecte combinatie

Natuurlijk zal het nooit ten koste gaan van mijn eerste liefde: de stenen winkel van MAGGY’S. Maar ik zie de webshop als een extra middel voor jou om geïnspireerd te raken, te shoppen, te bestellen en je te laten inspireren. 24 uur per dag, 7 dagen per week – ook als wij gesloten zijn. En ook als jij, door de afstand -of om welke reden dan ook – niet naar onze winkel kunt komen. Zo kunnen we nog meer mensen inspireren en laten stralen. En laat dat nou precies onze missie zijn – voor online en offline!

Nu is dat moment daar: ik geloof er voor de volle 100% in dat wij deze webshop helemaal MAGGY’S kunnen maken.

Wat hebben mijn team en ik daar ontzettend veel zin in!

 

 

5 reacties op “Yes, we gaan het doen: MAGGY’S start een webshop!

  1. Mary zegt:

    Heel erg fijn, zeker in deze tijd waarin het soms toch lastiger is even spontaan binnen te wippen. Jullie mooimakers zijn natuurlijk onvervangbaar, omdat ze altijd met ideeen komen waar je zelf nooit op zou zijn gekomen. Zij zijn echt styling experts en dat is zeker van meerwaarde. Maar via de webshop kun je natuurlijk wel items scoren waarvan je al weet dat ze goed zijn (mijn dreamjeans bijvoorbeeld!) of je vast orienteren op je komende bezoek aan Maggy’s in Bunschoten. Ik vind het een pracht aanvulling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *