Het is aan het einde van een drukke dag. Ik sta klaar om naar huis te gaan en loop naar beneden om mijn tas te pakken en gedag te zeggen. “Maggy, kun je nog even naar de tekst kijken voor bij de post op instagram?”, vraagt Patrick. Ik zucht, maar tuurlijk doe ik dat. Ik ga achter mijn bureau zitten en wacht op de foto waar ik een tekst bij moet schrijven.

Fotoshoots en zoveel meer

De foto verschijnt in beeld en heel even maakt mijn hart een sprongetje. Ken je dat, zo’n “huppelmoment” waarbij je plotseling beseft… “wow hoe gaaf is dit en dit doet mijn team” En als je naar de foto’s kijkt, dan lijkt het alsof het de gewoonste zaak van de wereld is en ze niet anders doen. Nou geloof me, mijn meiden poseren echt niet omdat ze in de spotlights willen staan. Ze doen het om jou te inspireren, om vol trots onze collecties aan je te presenteren.

Ik ben altijd dankbaar voor de mensen die bij -en met mij- werken: mijn team! Meiden (en nu ook een man) die -net als ik -niets liever doen dan anderen laten stralen. Ons doel is om jou te inspireren met optimale kennis en begrip voor jouw persoonlijke smaak en die talenten zetten ze in om jou een glimlach te bezorgen en om jou te laten stralen!

Maar weet je; ik ben serieus trots op het feit dat mijn meiden nergens hun hand voor omdraaien. Ze versturen pakketjes, doen de aftersales, weten wat nog niet op de webshop staat én zijn professionele mannequins!  Mooimaker zijn is dus zoveel dynamischer geworden.

Dankbaarheid

En ja; soms is er een lichte kriebel als we iets nieuws en spannends doen, maar nooit zijn die zenuwen zichtbaar en nooit zegt iemand “nee”.  Elke keer helpen we elkaar over de drempel en doen we het gewoon. Gewoon? Tja, het is maar wat je gewoon vindt. Ik besef nu dat er geen “gewoon” meer is. Als je bij MAGGY’S werkt, zijn “dynamisch en flexibel” je achternamen en ik besef dat en dat maakt me trots en dankbaar. 

Ik ben altijd trots geweest op hun veerkracht, inzet en flexibiliteit. Maar vandaag zo aan het einde van de dag komt het even extra binnen. Wat ben ik dankbaar voor mijn team: ieder met haar/zijn eigen persoonlijkheid, stijl en kwaliteit. En ik ben ook trots op mijn digital team wat ervoor zorgt dat we alle bijkomende taken zo snel beheersen. Ons vak – mode, inspireren en mensen laten stralen– is het mooiste vak wat er bestaat. Maar het is helemaal waanzinnig als je het “samen” en met elkaar doet. En ja; tuurlijk loop ik ook wel eens te mopperen (en zij ook) maar toch….toch doen ze het maar mooi; mijn team! Kanjers, stuk voor stuk!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *