Hoera, we bestaan 20 jaar!

Droom je dromen niet, leef ze! Met die insteek begonnen we 20 jaar geleden aan MAGGY’S. In de afgelopen 20 jaar is er natuurlijk ongelooflijk veel veranderd. En toch ook niet. Zo leven we met ons hele team nog steeds onze droom. En dat is elke dag weer ons uiterste best doen om jou alle aandacht te geven die je verdient. De ene keer doen we dat door samen met jou een compleet nieuw outfit samen te stellen, de andere keer door een gezellig praatje met je te maken aan onze bar. Wat het ook is: MAGGY’S is er voor jou! Om jou blij te maken. Om jou te laten stralen. En om jou te laten zijn wie jij wilt zijn.

We zijn supertrots om JOU te mogen uitnodigen voor alle jubileum feestjes van dit jaar. Noteer alle data alvast in je agenda, zodat je geen event hoeft te missen. Voor de meeste events is aanmelden  nodig. Klik daarvoor op de + Meer informatie per evenement.

Celebration party
Donderdag 22 februari

Hey You!

Wij zijn supertrots om jou te mogen uitnodigen op onze Celebration Party! Samen met jou vieren we 20 jaar MAGGY’S. In een dazzling club-sfeer nemen je mee naar de Nineties, toen onze droom begon. En proosten we samen met jou op deze mijlpaal! Terwijl je zipt van een lekkere bubbel, geniet je van inspirerende fashion flashes en word je geprikkeld door de shiny outfits van onze rollerskate-models.

Haal samen met ons herinneringen op, om tegelijkertijd nieuwe te maken. En dans samen met ons de avond weg…

Voor dit feest hebben we een gastenlijst én een exclusief cadeau. Wil je onze gast zijn, meld je dan meteen aan. MAGGY’S trakteert, deze party is gratis.

See You @MAGGY’S!

Fashion dinnershow
Donderdag 15 maart

A fashion night out!

Mode maakt blij. Inspireert. Geeft kracht. En laat je stralen! Om te vieren dat MAGGY’S al 20 jaar verzot is op mode, verzorgen we op donderdag 15 maart MAGGY’S Fashion dinnershow. In onze winkel nemen je mee op een avondvullende modereis. Je geniet van een zinnenprikkelend fashion dinner & inspirerende intermezzo’s op een spectaculaire catwalk. Daarna gaan we lekker verder met onze Happy Shopping Party! Zorg dat je er b(l)ij bent.

19:00 uur Happy Cocktails
19:30 uur Happy dinner by De Mandemaaker & Fashion Intermezzo’s
21:30 uur Happy Shopping Party

Meld je aan voor deze Fashion dinnershow, dan is je plek verzekerd. Dit avondvullende programma met diner van De Mandemaaker en drankjes kost je slechts €40,-. Het aantal plaatsen is beperkt, dus ben er snel bij.

See You @MAGGYS!

We make YOU shine!
Zaterdag 7 april

Smile! Shine! Click!

Als je jarig bent, straal je bijna als vanzelf. Op zaterdag 7 april doen we dan ook net alsof jullie allemaal jarig zijn! Samen met onze mooimakers zorgen we ervoor dat je er top uitziet, een make-up artist doet een touch-up. Daarna ben jij helemaal klaar voor onze Make You Shine Foto-shoot. Uiteraard mag je je foto houden (en delen op insta of fb = lief)!

Het aantal plekken is beperkt. Meld je dus aan om zeker te zijn van de Make Me Shine Foto-shoot.

See You @MAGGY’S!

Meld je aan, kies hieronder een tijd:

Thee & taart
Woensdag 18 april

Prik je een vorkje met ons mee?

Wie jarig is…. trakteert op TAART! Op woensdag 18 april laat Maggy haar lekkerste favorieten proeven. Nieuwsgierig naar haar smaak? Kom dan zeker een vorkje prikken bij MAGGY’S Thee & Taart.

Oh ja: om 13:00 en 15:00 uur showen onze lovely models ook nog hele fijne mode. Om lekker zoet bij weg te dromen…

Wil je de show niet missen? Meld je aan, je kunt kiezen uit de show om 13:00 uur of 15:00 uur. MAGGY’S trakteert, dus Thee & Taart is gratis.

See You @MAGGY’S!

Meld je nu aan:

Showmiddag
vrijdag 18 mei

Shiny shows

Ben jij in voor een flinke dosis nieuwe mode? Kom dan op vrijdag 18 mei naar MAGGY’S Showmiddag. De hele middag presenteren onze modellen jou inspirerende outfits. Van die outfits waar je elke dag stralend mee voor de dag kunt komen. Uiteraard verwennen we je ook met lekkere drankjes & hapjes. Tot dan!

MAGGY’S trakteert, dus de Showmiddag is gratis.

See You @MAGGY’S!

Spinningmarathon
Zaterdag 2 juni

Van alle sporten, is spinning toch wel een van de allerleukste. Want wat geeft het je een energie! Op zaterdag 2 juni staat MAGGY’S dan ook helemaal in het teken van deze super sparkling sport. Voor de winkel pakken we uit met MAGGY’S Spinning Marathon. Ons doel? 12 uur lang spinnen, zodat we zoveel mogelijk geld ophalen voor het Alzheimerfonds Nederland. En het allerleukste is, dat jij hieraan ook mee kunt doen! Dan maken we er samen een super spinning spektakel van.

See You @MAGGY’S!