Ieder gezin heeft zo haar eigen tradities; wij ook. Voor ons is het een traditie dat er op eerste kerstdag een cadeautje op je bord ligt bij het kerstontbijt. We kopen iets voor elkaar en schrijven daar een kaartje bij (stiekem vind ik dat kaartje het allerleukst). Het gaat niet om de grootte van het cadeau maar wel om de originaliteit. Mijn jongens vragen me vanavond of ik nog wensen heb.

“Nee jongens geloof me; ik heb echt geen wensen!”. Twee paar verbaasde ogen kijken me aan. “Hoezo heb jij geen wensen?”.

Ik denk na hoe ik mijn antwoord uit moet leggen. “Ik heb echt alles wat ik me kan wensen. We zijn gezond, gelukkig, ik heb jullie, papa, lieve familie, fantastische vrienden en vriendinnen, een mooi bedrijf en een fantastisch team meiden”.

Mijn gedachten gaan terug naar het afgelopen jaar; een te gek jaar! Een jaar waarin we ons 20-jarig jubileum hebben gevierd met feestjes, shows, events, gezelligheid en waanzinnig veel mooie momenten. Zoveel “geluk” meer dan ik me ooit had kunnen wensen! Dat geluk heb ik niet aan mezelf te danken. Het wordt mogelijk gemaakt door heel veel mensen om me heen.

Dat besef ik me heel goed en daar ben ik zo dankbaar voor!

We sluiten een fantastisch jaar af, en we staan te popelen om 2019 in te gaan! Het jaar waarin we volwassen worden. 21! Dank je wel dat ik dankzij jullie mijn droom kan leven, dank jullie wel voor het mede mogelijk maken van dit onvergetelijke jaar!

Als ik dan toch iets mag wensen dan wens ik je een mooi 2019 met heel veel geluk. Geluk betekent voor mij oprechte verbinding met de mensen om je heen. Mensen die een arm om je heen leggen als het niet goed gaat, die je spontaan een knuffel geven, die er zijn als je ze nodig hebt, naar je luisteren.

Waar je een glas wijn mee drinkt, mee lacht en mee huilt; die er voor je zijn door dik en dun.

En mijn laatste wens? Dat we vriendelijke woorden naar elkaar uit spreken; het kost geen geld of tijd maar de echo kan eindeloos duren.

Liefs Maggy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *