Nog 1 nachtje slapen…. En dan is mijn droom werkelijkheid. Een droom van een winkel die precies is geworden zoals ik een half jaar geleden wenste.
Voor het tot stand komen van deze droom ben ik zoveel mensen dankbaar. Allereerst mijn onvermoeibare, enthousiaste team. Zij dromen met me mee en zijn niet te beroerd om de schouders eronder te zetten. Want reken maar dat we dat deden de afgelopen tijd. Er is zo ontzettend hard gewerkt met en voor elkaar. In ons team was even geen tijd voor gelakte nagels, goede styling en mooie schoenen. Des te meer genieten we morgen als we dat weer ‘mogen’; mijn nagels zijn klaar :-).
En dan al die mensen die vaak onzichtbaar meewerken aan die droom van mij. Veel te vaak gaat de eer naar mij. Tuurlijk, mijn naam staat op de gevel. Maar er staat zo’n team van toppers achter me. Ik denk aan De Bunschoter, die de term ‘ontzorgen’ tot in de details toepast. En Lillian… het begon met een logo, maar uiteindelijk zijn er zoveel mooie ‘dingen’ door haar gecreëerd. En Jennifer, die precies weet hoe mijn website, mijn reclame en alle communicatie moet. Wat heerlijk om creatieve en betrokken mensen om me heen te hebben. Mijn onvermoeibare vutters. Honderden dozen zijn uitgepakt, geprijsd en alles met een glimlach. En dan al die lieve mannen… Een lieve buurman die de straat komt vegen, een andere kanjer die de vuilnis afvoert, een lieve collega die helpt lampen stellen, barkrukken en wat al niet meer in elkaar zet. Lieve vrienden die het even niet erg vinden dat ik offline ben. En mijn lieve moeder die zo trots is dat ik me bijna schaam. Mijn gezin is nu onderweg uit Italië en die mag ik morgen weer heerlijk in mijn armen sluiten.
Tel je zegeningen leerde ik vroeger in een versje. Ik tel ze vandaag en besef me dat ik een rijk gezegend mens ben!
Liefs,
Maggy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *