Dat sport de mode beïnvloedt, hoef ik jullie niet te vertellen. Eén blik om je heen, en je ziet dat joggings, sweattops en items met een sporty touch het straatbeeld veroveren. Je ziet het ook in de collecties die we bij MAGGY’S inkopen, zoals 10days en Humanoid. Dat sport zo hot is, begrijp ik als geen ander. Steeds meer mensen zijn zich bewust van een gezond leven. En daar horen sport en gezond eten ook bij.

Een aantal jaar geleden besloot ik zelf het roer om te gooien.

En viel ik als een blok voor een gezonde leefstijl. Ik nam een lidmaatschap bij de sportschool en startte met trainen. Met trainen bedoel ik overigens niet alleen ‘cardio’. Ik ging voor het serieuze werk. Ik kwam terecht in het “krachthonk” van de gym. Een tijdje later gooide ik ook mijn sigaretten weg. En weer een tijdje later ging ik met serieuze voedingsschema’s aan de bak. Waarom? Tja, da’s een goede vraag. Ik heb mezelf voorgenomen dat ik fit, energiek en slank wil zijn en vooral wil blijven (!). Wat ik niet had bedacht is dat het intensieve trainen en het daarbij horende leefpatroon me enorm veel heeft gebracht.

Oké, eerlijk is eerlijk, ik stap ’s morgens vroeg echt niet jubelend mijn bed uit.

En geloof me: ik kan elke dag wel 10.000 excuses bedenken om niet naar de gym te gaan. En toch blijf ik gaan. En weet je, wanneer ik ’s ochtends de gym verlaat, voel ik me een ander mens. Ik voel me fit, sterk en start de dag met een “leeg” hoofd, bruisend en vol energie.

De kleding die je in de gym draagt, is wel een “dingetje”.

In het begin kon je me uittekenen in een zwarte sportlegging met een T-shirt – vooral een heel lang T-shirt. Al snel kwam daar verandering in. Je wilt namelijk niet elke dag hetzelfde setje aan. Ook ga je eisen stellen aan de kwaliteit van je sportoutfit.

Zo is het serieus belangrijk dat je broek goed zit.

Je moet er toch niet aan denken dat tijdens het squatten je broek ineens zakt. Of dat, wanneer je net die verdraaid moeilijke kettlebelswing moet maken, het randje vel boven je broek uit piept. Daarom ging ik op zoek naar sportkleding met een hoog draagcomfort. Outfits die voldeden aan al mijn functionele eisen én die ook hip en net even anders zijn. Heel eerlijk? Ik werd niet enthousiast. En dat is nogal zacht uitgedrukt. Tot ik vorig jaar in Berlijn was op de modebeurs. Daar zag ik zoveel sportinvloeden… Alsof het zo had moeten zijn.

Ik wist dat het moment was aangebroken om mijn eigen sport collecties samen te gaan stellen.

Ik startte mijn zoektocht en kwam in contact met DEBLON SPORTS, ontwikkeld door 2 gepassioneerde vrouwen met een duidelijke visie op sportkleding. Ik ging hun sets dragen en werd fan, gróót fan. Ik voel me goed in hun sportbroeken, zo goed dat ik ze in het dagelijkse leven ook vaak draag. Met een mooi vest of nonchalante trui erop. Ik ben ervan overtuigd dat als jij deze collectie ziet en voelt wat de pasvorm voor je doet, je “mijn” broekjes ook wilt hebben. En niet te vergeten: die oh-zo-leuke tops en bijpassende trainingsvestjes.

Niet zo lang geleden bracht Nikkie ons op de hoogte van haar sportlijn. Ook die hebben we ingekocht. Daardoor heb jij vanaf 3 november keuze uit twee fantastische sportmerken, die naast functionaliteit niet vergeten dat we er als vrouw ook leuk en verzorgd bij willen lopen als we bezig zijn met onze squatts, push-ups en buikspieroefeningen.

MAGGY’S zou MAGGY’S niet zijn als we dit onopgemerkt voorbij laten gaan.

Hierbij nodig ik je dan ook graag uit om deel te nemen aan onze waanzinnig energieke “lancering” op 3 november. Vanaf 19.30 staan de bubbles voor je klaar bij Crossfit in Bunschoten. Om 20.00 uur trappen we af met een dynamische show. Voel je van harte welkom & ervaar zelf hoe leuk sport is!

Dikke boks!

Maggy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *