Bloem!
Inhoud

Je herkent het vast. Dat je je dagelijkse ding doet en dat je dan in één keer overvallen wordt door de schoonheid van iets. Als dat je overkomt, staat de wereld even helemaal stil. Je kijkt, neemt waar en geniet. Dit overkwam mij op een vroege ochtend in december. De wereld buiten was nog stil. Het schemerde. ’t Was koud. En ik liep hard. In de polder. Ineens wordt mijn blik gevangen door een klein groepje bloemetjes. Krachtig groeien ze. Aan de kant van de berm. Ik stop – goed excuus om even op adem te komen – en raak ineens verwonderd. Die kleine bloemetjes, die daar gewoon hartstikke mooi staan te bloeien. En dat in deze tijd van het jaar! Ik lach, neem mijn blijheid waar en geniet. Om daarna snel weer door te rennen: naar huis, mijn jongens wakker maken.

Dit geluksmomentje was allang vervaagd, maar kwam in alle hevigheid weer boven toen ik in januari bezig was om de nieuwe voorjaarstrends in thema’s te groeperen.

Op welke manier ga ik je inspireren? Hoe ga ik je vertellen over de belangrijkste trends? Ineens plopte het beeld op van die bloemetjes die daar met z’n allen krachtig stonden te bloeien. In die berm, in de polder. En wat wisten ze daardoor mijn aandacht te vangen…!

Je begrijpt het al: ik had mijn inspiratiebron te pakken. En hoe!

Maar liefst 8 prachtige, krachtige & machtig mooie bloemen spelen dit voorjaar een glansrol in onze modecampagne. Alle 8 passen ze bij hele duidelijke modestijlen. Zo starten we ons nieuwe seizoen met de ‘tulp’. De tulp staat voor herkenbaarheid. Het is een van de puurste en eenvoudigste bloemen die we kennen. En daarom zó waanzinnig mooi. In de modestijl van de tulp zien we mooie jeans in combinatie met heldere kleuren. Zie je de ansichtkaarten met kleurige tulpenvelden al voor je?

Na de tulp geven we elke 3 weken een nieuwe bloem en de daarbij passende modestijl het podium.

Ben jij nu al benieuwd welke bloemen dat allemaal zijn? Vier dan aanstaande vrijdag onze 18e verjaardag met ons mee! Alle bloemen van onze campagne staan dan in een grote vaas en jij mag als cadeautje de bloem uitzoeken die bij jou past. En in onze winkel kun je ook meteen bekijken in welke modestijl jij je lekker voelt. Zodat je net zo kunt ‘shinen’ als dat kleine groepje bloemetjes in de berm van de polder.
Liefs,
Maggy

Dit bericht is gepost in Trends. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *