Brief aan Linda
Inhoud

Lieve Linda,
Ik zit midden in mijn inkoopseizoen. Ben dus veel onderweg. Weinig, en vooral laat thuis. Vanavond tref ik ons huis in volledige rust. Ik schenk een wijntje in en open mijn laptop om nog wat te werken. Maar mijn oog valt op de nieuwe Linda.. Ik klap mijn laptop dicht, doe mijn gympen uit en ga er eens lekker voor zitten. Je blad LINDA. heeft mijn volledige aandacht door het thema van deze maand: ‘MAAT 40/42; hoe durven ze dat dik te noemen’. Op de cover staan 9 bekende Nederlandse vrouwen en uiteraard jijzelf. Wat zien jullie er allemaal stralend uit. Met jullie prachtige, mooie vrouwelijke rondingen.

Maar wacht eens. Wie wordt er bedoelt met ‘ze’?

Oeps. Ik betrap mezelf erop dat ik me aangevallen voel. Rustig Mag. Eerst lezen, dan oordelen, denk ik bij mezelf. Ik lees door. In je editorial wordt duidelijk dat ‘ze’ staat voor de inkopers van de modewinkels waar jij graag komt. Oké Linda, je hebt mijn aandacht! En hopelijk krijg ik die van jou. Ik hoor namelijk niet bij ‘ze’. Ik geloof niet dat vrouwen die maat 40, 42 hebben, en zelfs maat 44, dik zijn. Ik reis heel Europa af om de leukste mode in te kopen. En ja, ik koop maat 34, maar zeker ook maat 40, 42, 44 en 46.

Lieve Linda, ben je ooit in Spakenburg bij MAGGY’S geweest?

Hier praten we niet over maten. Want het gaat helemaal niet om je maat. Het ‘geheim’ van er goed uitzien, zit ’m volgens ons in ‘shinen’. In gelukkig zijn met wie je bent en vooral met hoe je eruitziet. Met shinen bedoel ik dat je lekker in je vel zit, dat je je goede punten accentueert, dat je accepteert dat je mooi bent hoe je bent. Dat je draagt wat bij jou en jouw persoonlijkheid past. En waar je gelukkig van wordt. Want dan ga je als vanzelf stralen. En wel zó, dat de wereld om je heen dat ook ervaart. Dat kan in maat 34. En in maat 40, 42, 44 of welke maat dan ook.

Weet je wat ik heel stiekem denk Linda…

Dat je zelf vindt dat maat 40/42 te dik is… Ik hoop het niet. Want ik vind je prachtig. En die andere 9 vrouwen die op je cover staan ook. Ik hoor dus zeker niet bij de ‘ze’ die je in je maarteditie aanpakt. Hierbij nodig ik jou en je hele redactie dan ook graag uit om dat zelf eens te ervaren in onze winkel.
Ik bel je volgende week. Ik zou het geweldig vinden om je te laten zien hoe ‘dik’ je kunt shinen in maat 40/42.
Liefs,
Maggy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *